Dovedit ştiinţific. De ce îţi trebuie o cină romantică

În acest weekend, o lume întreagă sărbătoreşte Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiţilor. Tu de când n-ai mai ieşit în oraş cu partenerul sau partenera ta la o cină romantică, cu tot tacâmul, de la lumânări la şampanie? Dacă n-ai mai făcut-o de mult sau poate niciodată, este timpul să treci la fapte. Îţi va influenţa în mod pozitiv relaţia, spun experţii citaţi de GadgetReport.ro.

RomaniaTV.net
12 feb. 2016, 09:04
Dovedit ştiinţific. De ce îţi trebuie o cină romantică

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea de Medicină din Berlin, la care au luat parte 200 de cupluri heterosexuale, ieşitul în oraş cu cel drag influenţează în mod pozitiv sănătatea şi psihicul partenerilor.

Citeşte şi  VALENTINE’S DAY. Idei de CADOURI pentru el şi ea, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

„Cei care au transformat ieşitul în oraş într-o obişnuinţă aveau un nivel psihic şi fizic superior celorlalţi. Am remarcat o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine, o creştere generală a tonusului fizic şi o scădere semnificativă a riscului apariţiei unor depresii. Stimulaţi să comunice, să încerce senzaţii noi, partenerii şi-au consolidat relaţia, iar viaţa sexuală s-a îmbunătăţit”, a declarat Marchus Glitenhall, coordonatul studiului.

Interesant este că, spre deosebire de ieşitul clasic în oraş, o cină romantică, cu lumânări şi şampanie, aduce un plus de interes pentru parteneri.

Citiţi continuarea pe GadgetReport.ro