Dovedit ştiinţific. De ce îţi trebuie o cină romantică

Publicat: Vineri, 12 Februarie 2016 11:04 // Actualizat: Vineri, 12 Februarie 2016 11:04 // Sursa: romaniatv.net

În acest weekend, o lume întreagă sărbătoreşte Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiţilor. Tu de când n-ai mai ieşit în oraş cu partenerul sau partenera ta la o cină romantică, cu tot tacâmul, de la lumânări la şampanie? Dacă n-ai mai făcut-o de mult sau poate niciodată, este timpul să treci la fapte. Îţi va influenţa în mod pozitiv relaţia, spun experţii citaţi de GadgetReport.ro.

Foto: gadgetreport.ro

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea de Medicină din Berlin, la care au luat parte 200 de cupluri heterosexuale, ieşitul în oraş cu cel drag influenţează în mod pozitiv sănătatea şi psihicul partenerilor.

Citeşte şi  VALENTINE'S DAY. Idei de CADOURI pentru el şi ea, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

„Cei care au transformat ieşitul în oraş într-o obişnuinţă aveau un nivel psihic şi fizic superior celorlalţi. Am remarcat o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine, o creştere generală a tonusului fizic şi o scădere semnificativă a riscului apariţiei unor depresii. Stimulaţi să comunice, să încerce senzaţii noi, partenerii şi-au consolidat relaţia, iar viaţa sexuală s-a îmbunătăţit", a declarat Marchus Glitenhall, coordonatul studiului.

Interesant este că, spre deosebire de ieşitul clasic în oraş, o cină romantică, cu lumânări şi şampanie, aduce un plus de interes pentru parteneri.

Citiţi continuarea pe GadgetReport.ro

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cina romantica specialişti studiu Valentine's Day Ziua Îndrăgostiţilor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 11:18
... În acest weekend, o lume întreagă sărbătoreşte Valentine’s Day, Ziua...
12 feb 11:17
...weekend, o lume întreagă sărbătoreşte Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiţilor. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H