Dr Dre, internat la terapie intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral. Care este starea rapperului

Dr Dre, unul dintre cei mai bogaţi rapperi din lume, a fost internat în Los Angeles luni, după ce a suferit un anevrism cerebral. Starea sa este stabilă şi a fost supus mai multor teste pentru depistarea cauzelor acestei probleme de sănătate.

06 ian. 2021, 10:20
Dr Dre, internat la terapie intensivă după ce a suferit un anevrism cerebral. Care este starea rapperului
Rapperul Dr Dre. Sursa FOTO: qz.com

Dr Dre anevrism cerebral. Rapperul a ajuns de urgenţă la spital, în cursul zilei de luni, după ce a suferit un anevrism cerebral, informează Mediafax. După ce a fost stabilizat, acesta a fost supus mai multor investigaţii medicale pentru identificarea cauzelor care au determinat producerea anevrismului.

Dr Dre a suferit un anevrism cerebral. Rapperul este în stare stabilă

Dr Dre, pe numele său real Andre Romelle Young, este în stare stabilă, iar surse apropiate au declarat pentru People că „Este ok. Este lucid”.

Citeste si Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă separat

Spitalizarea artistului de 55 de ani vine în contextul în care se află în plin divorţ de soţia sa Nicole Young, scrie presa americană. Young cere aproape 2 milioane de dolari pe lună pensie alimentară plus 5 milioane de dolari în taxe de judecată.

Cei doi s-au căsătorit în 1996 şi s-au despărţit în martie anul trecut. Au împreună doi copii adulţi.

Dr Dre, o viaţă tumultuoasă, presărată cu agresiuni

Mare pasionat de muzică de mic copil, Dr Dre a abandonat şcoala. Adolescenţa şi tinereţea i-au fost marcate de acte de violenţă. A devenit tată prima dată când era în liceu. Nu și-a întâlnit, însă, primul copil decât atunci când acesta a împlinit 20 de ani. O altă relație din liceu a dus la nașterea unei fetițe, pe nume La Tonya.

Dre a avut o relație și cu cântăreața Michel’le, cu care a lucrat într-un club de noapte și cu care a avut un fiu pe nume Marcel.

La sfârşitul anilor ’80, a devenit din nou tatăl unui băiat, Andre R. Young Jr pe care i l-a dăruit Jenita Porter. Din păcate, acesta a murit în 2008 în urma unei supradoze de droguri.

În 1991 a fost acuzat că a lovit-o și a încercat să o împingă pe scări pe realizatoarea TV Denise Barnes. La baza atacului ar fi stat o declarație a jurnalistei referitoare la plecarea lui Ice Cube din N.W.A, trupă fondată de Dre. Dre a fost atunci acuzat de agresiune și s-a ales cu un proces civil, dar ambele părți au decis să cadă la pace.

Citeste si Accident tragic, o cântăreaţă de 29 de ani a murit într-un incident pe şosea. Imagini incredibile cu momentul impactului VIDEO

În anul următor, Dre s-a confruntat din nou cu acuzații de agresiune pentru un presupus atac asupra producătorului Damon Thomas. Apoi, câteva luni mai târziu, a fost arestat pentru lovirea unui ofițer de poliție. În 1994, a alergat în mare viteză cu mașina, având poliția în spatele lui și fiind într-o stare avansată de ebrietate. A fost condamnat la câteva luni de închisoare și obligat la plata unei amenzi. Și-a ispășit pedeapsa în 1995.

În 1996 Dre s-a căsătorit cu Nicole Threatt. Împreună au doi copii, un băiat și o fată. La jumătatea anului 2020, Threatt a intentat divorț.

Ce este anevrismul cerebral

Anevrismul cerebral reprezintă o dilataţie anormală a arterelor cerebrale, ce se dezvoltă ca urmare a unor puncte slăbite în peretele arterial. Cauzele anevrismelor sunt defecte la naștere: modificarea structurii peretelui vascular, infecţiile micotice cerebrale și trauma cerebrală.

Adesea, anevrismul cerebral este trecut cu vederea, însă există şi situaţii în care anevrismul duce la ruperea arterei, ceea ce provoacă hemoragie la nivelul creierului şi, ulterior, apariţia accidentului vascular cerebral.