Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă separat

Actriţa Kim Kardashian şi fostul candidat la prezidenţialele din SUA, Kanye West, au ajuns la capăt de drum. Deşi informaţia nu a fost confirmată, surse din anturajul celor doi au declarat pentru presa americană că „divorţul este iminent”.

06 ian. 2021, 09:12

Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Kim Kardashian a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor, pentru a demara procedurile de divorţ, informează Mediafax.

Deocamdată păstrează totul discret, dar între ei s-a terminat”, spune o sursă. „Kim a angajat-o pe Laura Wasser şi sunt în discuţii de soluţionare”, scrie Page Six.

Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Cei doi au petrecut sărbătorile separat

Kim, în vârstă de 40 de ani, a renunţat să mai poarte verigheta în ultima perioadă. În plus, sărbătorile de iarnă şi le-au petrecut separaţi. Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari.

Citeşte şi Marius Elisei, prima declaraţie după despărţirea de Oana Roman

Kim l-a determinat pe Kanye să meargă acolo, astfel încât să poată trăi vieţi separate şi să rezolve în linişte lucrurile pentru a se separa şi a divorţa. Între ei s-a terminat”, a dezvăluit sursa.

În trecut, Kim a făcut tot ce a putut pentru a-l proteja şi a-l ajuta pe Kanye să treacă peste problemele sale de natură psihică, dar se pare că nu mai face faţă.

Cei doi nu au făcut încă nicio declaraţie publică referitoare la divorţ, scrie Mediafax.

Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Zvonuri despre divorţ circulau încă din luna septembrie 2020

Informaţii despre o eventuală despărţire au apărut încă din luna septembrie. Potrivit unei surse a publicației Page Six, Kim Kardashian plănuia să divorțeze de Kanye West ca urmare a secretelor dezvăluite de acesta. Kanye povestise, în cadrul unui discurs, că el și Kim aproape deciseseră să renunţe la micuţa North West, atunci când Kim era gravidă cu aceasta. North West are acum 6 ani.

În timpul campaniei electorale, Kanye a dezvăluit faptul că el și Kim s-au gândit la avort atunci când vedeta a descoperit că este însărcinată, în 2013. „Plângea. Îmi spunea: Tocmai am venit de la doctor. Pentru că aveam un stil de viață de rapper, mi-a spus că era însărcinată, iar pentru o lună, două și trei luni am vorbit despre a nu avea acest copil. Avea pastilele în mână…aproape mi-am omorât fiica”, a povestit acesta.

Citeste si Reclama controversată care ia în râs pandemia, un bărbat mănâncă un sandviş cu liliac. Autorităţile s-au sesizat

După această dezvăluire, fostul candidat la prezidenţiale a făcut câteva postări pe Twitter în care spunea că soția lui și mama ei au încercat să îl interneze într-o clinică. După acest episod, publicaţia Us Weekly a dezvăluit că vedeta s-a întâlnit cu avocații ei pentru a discuta despre un eventual divorț.

Kim și Kanye au împreună patru copii, Norh, Chigago, Sain și Psalm. Aceştia şi-au unit destinele în mai 2014 după trei ani de relație.