Dr. Monica Pop cere test pentru alergii înainte de vaccinul anti-COVID. „Au fost numeroase reacţii alergice”

Medicul Monica Pop a declarat, la România Tv, că ar fi nevoie de efectuarea unui teste pentru depistarea alergiilor înainte ca persoanele să fie vaccinate anti-COVID deoarece pot exista reacţii adverse. Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie susţine că aceasta ar fi "cea mai gravă dovadă de malpraxis".

07 ian. 2021, 23:56
Dr. Monica Pop cere test pentru alergii înainte de vaccinul anti-COVID. „Au fost numeroase reacţii alergice”

Medicul Monica Pop a criticat campania autorităţilor privind vaccinarea anti-COVID deoarece „populaţiua nu e informată despre nimic”.

„Prospectul vaccinului nu este publicat. Mai mult, sunt foarte multe postări, unele făcute de oameni de ştiinţă care arată nişte neajunsuri ale vaccinuri şi atunci cum se poate lupta împotriva lor sau de ce nu se discută?

Nimeni nu spune nimic. Ascunzişul ăsta de realitate scade credibilitatea”, a declarat dr. Monica Pop, la România TV.

Medicul Monica Pop cere test pentru alergii înainte de vaccinul anti-COVID. „De ce nu se face test?”

„Pentru care motiv nu se face test? Eu am crezut că vaccinul ăsta e ca toate vaccinurile unidoză, într-o seringă. N-am ştiu că e un flacon din care se fac la cinci persoane vaccinul.

De ce nu se face test? Pentru că dacă un medic face o injecţie, o perfuzie unui pacient şi acela face şoc anafilactic fără să-l fi testat înainte, este cea mai gravă dovadă de malpraxis.

Au fost numeroase reacţii alergice, mai grave sau mai puţin grave. Era normal, aşa gândesc eu, era normal să se facă test. Testul acela este foarte simplu de făcut”, a afirmat medicul oftalmolog.

Citeşte şi: Monica Pop: „Nu e campanie de vaccinare, e de ameninţare”. De ce nu s-a vaccinat

Monica Pop a declarat că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului pentru că are una ”dintre marile contraindicații”, și anume, a suferit în trecut un șoc anafilactic la un medicament citostatic.

Citeşte şi: Dr. Monica Pop, despre vaccinarea anti-COVID. „Vaccinul nu opreşte boala. Cine spune că se opreşte pandemia, nu e adevărat”

Medicul Monica Pop a declarat, la România TV, că vaccinul anti-COVID nu opreşte boala, ci doar poate proteja oamenii de contractarea unei forme grave a bolii infecţioase COVID-19. De asemenea, i-a criticat pe cei care afirmă că vaccinul este „sigur” deoarece „nu există cuvântul sigur în medicină”.

Citeşte şi: De ce nu pot fi implantate cipuri prin vaccinul anti-COVID-19. Un inginer electronist desfiinţează teoria conspiraţiei