Dr. Monica Pop, despre efectele adverse în urma vaccinării COVID: „Miniștrii de la Sănătate care au cumpărat serurile din banii noștri trebuie să dea socoteală! Au fost împotriva populației!” | EXCLUSIV

Analizele, predicțiile medicului Monica Pop cu privire la vaccinarea COVID s-au confirmat, în cele din urmă. Astfel, celebrul doctor din București a avertizat că responsabilii guvernamentali și șefii marilor companii farmaceutice trebuie să răspundă cât mai rapid în fața Justiției. 

17 aug. 2022, 22:52
Dr. Monica Pop, despre efectele adverse în urma vaccinării COVID: „Miniștrii de la Sănătate care au cumpărat serurile din banii noștri trebuie să dea socoteală! Au fost împotriva populației!” | EXCLUSIV

Protocoalele medicale au fost călcate în picioare în perioada COVID, a amintit Monica Pop. Astfel, o mulțime de pacienți s-au îmbolnăvit grav, alții au decedat.

„Astea sunt declarații politice mai mult, decât medicale, în opinia mea (n.r. – faptul că „vaccinul este eficient”). Nu poate să spună nimeni așa ceva. Am spus că s-ar putea să facă și efecte secundare negative serioase, mi-au sărit în cap și s-au purtat așa cum s-au purtat, iar acum au ajuns la vorba mea. 

Mă gândesc cum au demonstrat că efectele secundare au fost de la vaccinuri. La noi, acest act medical a fost făcut haotic, nu s-a făcut niciun test COVID, niciun consult medical. Am pacient care a făcut vaccin când avea COVID, era asimptomatic. A fost aproape de moarte, apoi. Erau și oameni care au avut contraindicații. 95% dintre medicii de familie s-au temut să spună unor oameni că au contraindicație la vaccin. Nu au avut curaj. Îmi pare tare rău pentru corpul medical. 

Domnul Rafila e microbiolog, de specialitate. A declarat că s-a demonstrat că vaccinul a fost ineficient, m-am bucurat tare mult pentru curajul lui.

Certificatul verde e un act politic, nu medical. Eu am pacienți care au făcut atrofie optică, din senin. E greu sa demonstrezi legătura. 

 

Monica Pop, despre vaccinarea COVID în România: „Cei doi minșitri care au cumpărat aceste vaccinuri trebuie să dea socoteală, pentru că au fost împotriva populației!”

 

Pacientul trebuia să fie de acord (n.r. – să se vaccineze), nu obligat și să cunoască riscurile actului medical. Niciun pacient nu a fost informat. S-a demonstrat că vaccinul cel puțin eficient nu e, ar trebui trași la răspundere cei care au cumpărat milioane de vaccinuri absolut inutil din banii noștri. Au spus că e gratuit, dar nu e! E din banii noștri! Cei doi miniștri (n.r. – de la Sănătate) care au cumpărat aceste vaccinuri trebuie să dea socoteală, pentru că au fost împotriva populației. 

Cum e posibil ca după 4 vaccinuri să facă oamenii boala? E clar că vaccinul e ineficient. Până să se demonstreze că e nociv, sunt niște pași (…)”, a declarat Monica Pop, pentru România TV, miercuri seara.

Prezent și avocatul Gheorghe Piperea în platou, a susținut că politicienii trebue să răspundă pe persoană fizică în fața legii, precum și șefii companiilor farmaceutice, deci nu statul român ar trebui să plătească despăgubiri – adică tot cetățenii.