Dr. Monica Pop, semnal de alarmă pentru români: „Treziți-vă!”. Cozi la farmacii pentru pastile cu iod, de frica unei bombe nucleare

Monica Pop, unul dintre cei mai iubiți medici din țara noastră, îi avertizează pe români: iodul nu trebuie consumat oricând și oricum!

17 aug. 2022, 18:01
Dr. Monica Pop, semnal de alarmă pentru români: „Treziți-vă!”. Cozi la farmacii pentru pastile cu iod, de frica unei bombe nucleare

Cei care consumă pastile cu iodură de potasiu fără să respecte recomandările medicilor riscă să se aleagă cu boli grave, atenționează medicul Monica Pop. Avertismentul a venit în contextul în care tot mai multe persoane au început să facă șiruri indiene la farmacii, pentru a cumpăra pastile cu iod.

Potrivit medicului Monica Pop, mulți adulți au dat pastilele copiilor sau chiar bunicilor, fără a exista vreun risc de radiații. De asemenea, celebrul medic a avertizat românii că în cazul unui accident nuclear, pastilele oricum nu vor avea efect.

 

Românii se îmbulzesc la farmacii, pentru pastile cu iod. Monica Pop trage semnalul de alarmă: „Numai să-și facă oamenii singuri rău mai lipsește!!!”

 

„Treziți-vă, români!”, a declarat Monica Pop.

„Aflu de la mai multe doamne Farmaciste ca vin persoane sa mai ceară pastile de iod în plus, (deși primesc și indicațiile) pt ca pe primele le-au luat deja ; unele, ca le-au pierdut (?!) altele, ca le-au luat copiii, altele că le-au dat chiar ele copiilor sa le ia!!! Sau părinților!!! Fără vreo expunere, bineînțeles!

Știți urmarile??!!De ce nu respectati indicațiile?! Romāni, NU fiți iresponsabili! NU vă dați seama ce faceți?! Nu e destul de bolnavă nația asta?! A fost si peste 2 ani oprită de la actul medical la care avea dreptul prin lege! Numai să-și facă oamenii singuri rău mai lipsește!!! Iar dacă, Doamne ferește, va fi sa fie vreun accident nuclear, ce și cum mai luati atunci??!! Pe un organism deja modificat ??!!”, este mesajul Monicăi Pop, reputat medic.