Experiență paranormală pentru Monica Pop: „Nu știu dacă ar trebui să zic asta, dar…”

Monica Pop, unul dintre cei mai apreciați medici din România, crede în reîncarnare. 

03 aug. 2022, 19:29
Experiență paranormală pentru Monica Pop: „Nu știu dacă ar trebui să zic asta, dar…”

Bunica celebrului medic a influențat-o puternic pe Monica Pop.

„Chiar cred în reîncarnare. Nu știu dacă e potrivit să zic asta ca medic, dar vă spun.

Persoana cea mai importantă din viața mea până la un anumit punct a fost bunica mea. Avea niște ochi albaștri, plini de lumină”, a povestit medicul, pentru Antena 3.

După 35 de ani, un eveniment incredibil i s-a întâmplat medicului Monica Pop.

„Am găsit aceiași ochi albaștri la o tânără și am rămas consternată. E un albastru deosebit. Nu e prima dată când cred în asta, am mai întâlnit lucruri de genul acesta. E foarte greu de înțeles așa ceva pentru oameni care nu au trecut prin asta”, a conchis Monica Pop.

 

Monica Pop a suferit cea de-a cincea operație

 

De curând, Monica Pop a trecut prin noi momente infernale.

„A apărut o mică recidivă sub tratament, dar asta este boala – boală severă și gravă, dar de stăpânit. Vă dați seama, când am auzit că trebuie o nouă intervenție chirurgicală – a cincea – și mai ales că sunt și eu medic și știu foarte bine ce înseamnă pentru chirurgi să opereze un abdomen cu patru operații în antecedente.

Acolo sunt niște aderențe foarte greu de ajuns în zona respectivă și știam foarte bine cât este de greu – și pentru ei, și pentru mine. Am depășit lucrul acesta, ce să fac, nu am avut de ales și am ales, și bine am făcut, Spitalul Fundeni, despre care nu știam nimic”, a mărturisit Monica Pop.