Draga Olteanu Matei împlineşte 80 de ani

Zi aniversară pentru Draga Olteanu Matei. Actriţa împlineşte joi 80 de ani. Ea a mărturisit în exclusivitate la România TV care sunt dorinţele ei. Draga Olteanu Matei este o actriţă de comedie şi a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea în filmul "Nea Marin miliardar".

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 14:45
Draga Olteanu Matei împlineşte 80 de ani

Draga Olteanu Matei împlineşte joi vârsta de 80 de ani. Actriţa a mărturisit în direct la România TV ce îşi doreşte de ziua ei. „Eu îmi doresc ceea ce doresc şi telespectatorilor dvs: sănătate, pace, linişte sufletească pentru că mai bune decât aceste trei lucruri nu ştiu dacă există pe lume. Îi mulţumesc lui D-zeu că m-a adus până la 80 de ani şi dacă s-o îndura să îmi mai dea nişte zile o să fiu foarte fericită”, a declarat Draga Olteanu Matei.

Draga Olteanu Matei s-a născut la data de 24 octombrie 1933, în Bucureşti. Actriţa de comedie a jucat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, dar şi în numeroase filme. A făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soţia lui Nea Marin, în numeroase show-uri TV şi în filmul „Nea Mărin miliardar”.