Dragnea: 1 Decembrie este ziua speranţei. Să credem în România, în forţa pe care fiecare o are în el să facă ţara mai bună VIDEO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a postat, joi, pe Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Naţionale a României. Liderul social-democrat a precizat că 1 Decembrie este ziua speranţei şi i-a îndemnat pe români să fie uniţi.

01 dec. 2016, 07:42
Dragnea: 1 Decembrie este ziua speranţei. Să credem în România, în forţa pe care fiecare o are în el să facă ţara mai bună VIDEO

„În fiecare an, 1 Decembrie este ziua speranţei. Este ziua în care românii speră la mai bine. Speră să facă parte din clasa de mijloc în ţara lor, nu să plece din România în căutarea de salarii mai mari. Speră ca părinţii lor să beneficieze de o îngrijire medicală de calitate, iar copiii, de o educaţie mai bună. În fiecare an de 1 Decembrie, ne promitem să nu ne mai lăsam dezbinaţi: săraci împotriva celor bogaţi, cei din Transilvania împotriva celor din Moldova, tineri contra pensionari. Mesajul meu către toţi românii, astazi, este că ne va fi mai bine tuturor, dacă suntem uniţi. Haideţi să îndrăznim să credem în România, în forţa pe care fiecare o are în el să facă ţara lui mai bună. Eu am incredere şi sunt sigur că vom reuşi”, a transmis Liviu Dragnea pe Facebook.

În final, preşedintele PSD le-a urat „La mulţi ani!” românilor.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor penale pe care le au cei trei.

„Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii, care au fost luate în calcul, bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale”, a explicat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta: 1 Decembrie este ziua României, nu ziua lui Klaus. Doamne, ocroteşte-i pe români!