Dragnea a reclamat la comandamentul de urgenţă lipsa unei situaţii în privinţa alimentării cu energie VIDEO

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a reclamat, miercuri, în cadrul comandamentului de urgenţă, lipsa unui specialist în materie de energie electrică din cadrul ministerului Economiei în măsură să ofere informaţii despre problemele apărute la alimentarea cu energie electrică în mai multe judeţe din ţară ca urmare a fenomenelor meteorologice din ultimele zile şi a solicitat o informare completă în perioada următoare pe acest subiect.

02 oct. 2013, 07:21
Dragnea a reclamat la comandamentul de urgenţă lipsa unei situaţii în privinţa alimentării cu energie VIDEO

Liviu Dragnea a cerut lămuriri referitor la situaţia privind alimentarea cu energia electrică, după ce în prealabil a prezentat faptul că 29 de localităţi din mai multe judeţe nu sunt alimentate cu energie şi peste 100 de posturi de transformare au fost avariate, potrivit Agerpres.

Din partea ministerului Economiei a fost prezent un director din cadrul Direcţiei Tiţei şi Gaze care a afirmat că în privinţa transportului şi livrării de gaze nu au existat probleme şi că programul de înmagazinare continuă fără probleme, pentru luna octombrie fiind programată o cantitate de 160 de milioane de metri cubi.

Oficialul din cadrul ministerului Economiei a precizat că în privinţa gazelor naturale au fost mici probleme la trecerea de la panoul de vară la cel de iarnă. Liviu Dragnea a revenit cu precizarea că doreşte o informare privind problemele apărute la alimentarea cu energie electrică.

Pe acest subiect, în cadrul comandamentului de urgenţă de la Palatul Victoria au intervenit prefecţii de Tulcea şi Ialomiţa care au sesizat faptul că în ultima perioadă, urmare a managementului privind restructurarea personalului, capacitatea de intervenţie în situaţii deosebite a Enel a scăzut simţitor.

VEZI ŞI ANM avertizează. FRIG CA IARNA în perioada 2-5 octombrie. Vezi de când se încălzeşte VIDEO