Dragnea, către Orban: PSD şi PNL nu au avut lună de miere, nici nu vor să aibă, nu se căsătoresc

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a replicat, luni, deputatului liberal Luduvoc Orban, care spune că luna de miere dintre PNL şi PSD s-a terminat, arătând că cele două partide nu au avut niciodată lună de miere şi nici nu vor să aibă, pentru că nu se căsătoresc.

RomaniaTV.net
25 feb. 2013, 12:40
Dragnea, către Orban: PSD şi PNL nu au avut lună de miere, nici nu vor să aibă, nu se căsătoresc

„În ceea ce priveşte luna de miere, noi nu am avut niciodată lună de miere, noi nu am fost în prag de căsătorie şi după ce ne-am căsătorit am fost în luna de miere. Nici 2011, nici 2012 nu au fost foarte fericiţi pentru cei din PSD şi PNL. (…) Noi am avut muncă foarte multă şi nici nu am avut o viaţă foarte uşoară şi fericită, deci nu am avut lună de miere şi nici nu vrem să avem lună de miere pentru că nu ne căsătorim”, a spus Dragnea.

El a arătat, totodată, că PNL nu este vioara a doua în Guvern, aşa cum crede Ludovic Orban.

„Este prim-ministrul PSD, domnul Victor Ponta, dar miniştrii PNL au responsabilităţi foarte clare, suficiente, iar în Guvern suntem o echipă care nu prea mai ţine cont de partidele din care provenim, este o echipă a Guvernului României”, a comentat Dragnea.

Deputatul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Congresul PNL, referindu-se la relaţia dintre PNL şi PSD, că „luna de miere s-a terminat” şi că mireasa nu poate fi mulţumită dacă în locul unui naş integru mirele alege ca naş pe Gabriel Oprea sau pe Traian Băsescu.

„Dacă îi promiţi unei femei, la căsătorie, că se va oficia căsătoria la Primăria Capitalei şi o duci la Primăria Sectorului 5, dacă îi promiţi că vei oficia slujba religioasă la Mănăstirea Caşin, dar o duci la o biserică din periferie, dacă îi promiţi că o treci pragul, dar nu o treci pragul în braţe şi îi dai un brânci când intră în casă (…) vă garantez că mireasa nu se simte prea bine”, a spus Orban.

Deputatul PNL a arătat că, de asemenea, mireasa va fi nemulţumită dacă în locul unor naşi integri, mirele îi aduce naşi ca Gabriel Oprea şi Traian Băsescu.

Ludovic Orban a criticat pactul semnat de premierul Victor Ponta cu preşedintele Traian Băsescu, declarându-şi speranţa că a fost o scăpare.