Dragnea, despre absenţa lui Ponta de la vot: Avea stabilită o întâlnire cu Tusk, şeful Consiliului European

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta a ales o soluție "rabinică" în cazul votului din cadrul Comitetului Executiv Național pentru șefia interimară a partidului. Noul lider al PSD a precizat că premierul nu a apucat să voteze pentru că a avut stabilită o întâlnire cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni.

22 iul. 2015, 17:25

„A votat, a votat”, au afirmat Liviu Dragnea și președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, întrebați de presă la finalul reuniunii cum comentează faptul că Victor Ponta nu a votat pentru desemnarea noului președinte interimar al social-democraților.

Citeşte şi: Valeriu Zgonea: Dragnea, cea mai bună soluţie pentru PSD. Se ocupă de partid de 10 ani

Plumb a explicat că Ponta „a delegat votul”, scrie Agerpres.

„Sigur, Victor Ponta a crezut că buletinele sunt deja tipărite, trebuia să ajungă la o întâlnire la Otopeni, cu domnul Donald Tusk şi nu a mai apucat să voteze. Până la urmă e o soluție rabinică”, a spus, la rândul său, Dragnea.

Premierul Victor Ponta a părăsit reuniunea CExN al PSD, invocând o întâlnire de ordin privat la aeroportul Otopeni, chiar înaintea votului pentru alegerea conducerii interimare a formațiunii.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA este noul preşedinte al PSD. Congresul va avea loc în noiembrie

Votez când mă întorc, am o întâlnire. Vreau doar să spun un singur lucru. Sunt absolut că PSD este la fel de unit și după întâlnirea aceasta și, cum i-am asigurat și înăuntru pe colegii mei, oricine va fi, Rovana sau Liviu, eu lucrez cu ei, pentru că amândoi m-au ajutat foarte mult cât am fost lider și cât sunt prim-ministru”, a declarat premierul.