Dragnea, despre amnistia fiscală: Poate să producă în mintea unor oameni de afaceri ideea de a amâna plata datoriilor

Publicat: Marţi, 24 Iulie 2018 17:59 // Actualizat: Marţi, 24 Iulie 2018 17:59 // Sursa: romaniatv.net

Amnistia fiscală este un act care trebuie bine analizat în cazul Guvernului, în condiţiile în care ar putea să-i facă pe unii oameni de afaceri să amâne plata datoriilor către stat, a anunţat marţi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat recent că amnistia fiscală este o măsură care va debloca o parte din economie, în condiţiile în care, din datoriile totale de 100 de miliarde lei către stat, doar 17 miliarde pot fi recuperate.

Dragnea a anunţat, marţi, că acest act trebuie analizat cu atenţie pentru a nu induce ideea amânării plăţii datoriilor către stat.

”Eu spun cu foarte multă hotărâre şi cu mult drag şi cu multă prietenie: ăsta este un act care se adoptă şi nu se vorbeşte foarte mult. (...) Poate să producă în mintea unor oameni de afaceri, şi nu pot să-i învinovăţesc, ideea că să mai stăm puţin cu plata datoriilor că cine ştie cu ce vin ăştia”, a spus liderul PSD, potrivit News.ro.

El a atras atenţia că acest act nu trebuie să aducă frustrare în rândul celor care sunt cu plata datoriilor la zi.

”Un astfel de act se analizează bine în cadrul Guvernului, se analizează bine în coaliţie, se fac simulări, după care se adoptă cu măsuri care să fie bune pentru mediul de afaceri şi să descătuşeze o parte importantă din acest domeniu dar, în acelaşi timp, să nu fie frustrant pentru cei care şi-au plătit datoriile la zi”, a spus Dragnea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amnistie fiscala anulare datorii anaf Eugen Teodorovici Liviu Dragnea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7524
RON
16 Oct
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H