Dragnea, despre atacurile la adresa primarului Gabriela Firea: Orice lider PSD trebuie să devină ţintă judiciară

Liviu Dragnea a declarat la România TV că orice s-ar întâmpla nu o să abandoneze pogramul de guvernare. El i-a îndemnat pe toţi colegii săi de partid să reziste presiunilor şi atacurilor. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2017, 20:16
Dragnea, despre atacurile la adresa primarului Gabriela Firea: Orice lider PSD trebuie să devină ţintă judiciară

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze la România TV că în ciuda tuturor atacurilor la adresa liderilor PSD, nu o să abandoneze programul de guvernare, ba mai mut o să continue să protejeze Guvernul şi să menţină un echilibru. În ceea ce priveşte atacurile recente la adresa primarului general Gabriela Firea, Dragnea a spus că orice lider PSD trebzuie să devină ţintă judiciară:

Nu pot să văd cu ochi bune aceste lucruri. Îmi e greu să înţeleg. Sunt lucruri bune care îşi produc deja efecte. Mulţi spun că nu trebuie lăsat pSD să facă ceva bun. Avem un premier care face ceva bun. Am vb cu Firea şi mi-a spus că o să urmeze. orice lider PSD trebuie să devină ţintă judiciară. Sper ca şi colegii mei să reziste. Să ne ţinem echilibrul. Să protejăm Guvernul. Nu ne supunem. Nu abandonăm proiectul nostru e mult mai important decât noi. Un scor atât de mare sperie şi deranjează. Nu ştiu unde e butonul şi rostul acestor atacuri”, a spus Dragnea la România TV

Liviu Dragnea a criticat şi atitudinea unor oameni din instituţiile statului şi a anunţat că atacurile la adresa PSD vor avea o ripostă dură:

Sunt instituţii care trebuiau să acţioneze de mult timp. Dar poate că sunt oameni în aceste instituţii care fac parte din aceste reţele. Sunt oameni care nu sunt mulţumiţi de măsurile care s-au luat şi se vor lua. Nu am decis să luăm decizii împotriva unui om. Şi cei din Israel vorbeau de implicarea organizaţiilor lui în această ţară şi nu erau de acord deloc.  Am vrut să văd cât venin se aruncă. Nu stau fără să acţionez. Se vor sesiza instituţiile statului. Se lucrează la acte. Unii europarlamentari dădeau interviuri urâte la adresa Guvernului României. L-am rugat pe premier să treacă peste asta. La un moment dat se va închide această atitutdine. Cei care au condus acele instituţii au plătit pentru ce au făcut şi lucrurile au revenit la normal„, a mai spus Dragnea.

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea, despre ministrul Justiţiei: Îmi pun mari speranţe în Tudorel Toader. Cred că este un om de bun simţ, bine pregătit