Dragnea, despre plagiatul lui Bodog: E o problemă mai veche, nu e o coincidenţă că mâine se discută subiectul Sănătăţii în Parlament

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut luni că dezvăluirile privind plagierea de către ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a tezei de doctorat, nu sunt o coincidenţă în contextul în care marţi urmează să fie dezbătută în Camera Deputaţilor moţiunea simplă pe sănătate depusă de PNL şi USR.

RomaniaTV.net
09 oct. 2017, 10:52
Dragnea, despre plagiatul lui Bodog: E o problemă mai veche, nu e o coincidenţă că mâine se discută subiectul Sănătăţii în Parlament

„Nu sunt la curent în detaliu, dar am înţeles cã e o problemã mai veche care ar fi fost rezolvatã, nu ştiu. Sigur, nu cred cã e o coincidenţã cu faptul cã mâine (marţi – n. red.) se discutã subiectul Sãnãtãţii în Parlament dar repet, premierul are toatã deschiderea din partea partidului, sã analizeze şi sã facã propuneri”, a spus Dragnea întrebat despre posibilitatea ca ministrul Sănătăţii să fie remaniat în urma acuzaţiilor de plagiat.

Ministrul Sănătății, Florian Dorel Bodog, este acuzat că a plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat în Științe Economice, intitulată „Managementul și marketingul unităților sanitare” şi susţinută în 2008 la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT). Două dintre cărțile din care a copiat masiv sunt semnate, una, de un consilier personal de-al său − decanul unei facultăţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, iar alta, de o colegă − conferenţiar universitar la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea.

CITEŞTE ŞI Ministrul Florian Bodog, acuzat că a plagiat două treimi din teza de doctorat în Ştiinţe Economice