Dragnea, despre votul PNL în Parlament: De când au ieşit din USL au o atitudine inconsecventă VIDEO

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, consideră că votul favorabil acordat miercuri de parlamentarii PNL declaraţiei privind demisia preşedintelui Traian Băsescu dovedeşte că liberalii au 'o atitudine inconsecventă', de când au ieşit de la guvernare.

25 iun. 2014, 09:35
Dragnea, despre votul PNL în Parlament: De când au ieşit din USL au o atitudine inconsecventă VIDEO

Prima dată au spus că nu votează, apoi au revenit. De când au ieşit din USL au o atitudine inconsecventă, pe de o parte, iar pe de alta, văd că nu le funcţionează alianţa, unii-s într-un fel, alţii-s în alt fel. (…) Vedeţi, Băsescu nu tot timpul uneşte, câteodată mai şi desparte’, a declarat vicepremierul Dragnea la Parlament, relatează Agerpres.

Despre cele 17 abţineri exprimate de parlamentarii UDMR, Dragnea a precizat că ‘ei şi-au exprimat rezerve încă de la început în a-şi exprima votul’.

CITEŞTE ŞI Parlamentul CERE DEMISIA lui Traian Băsescu. Declaraţia a fost ADOPTATĂ cu 344 de voturi „PENTRU”

‘Ei au spus de la început că au rezerve în a-şi exprima acest vot. Nici n-am forţat nota. Până acum, totuşi, s-au văzut partidele care sunt anti-Băsescu în principiu‘, a afirmat Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a apreciat că votul acordat miercuri în Parlament ‘este unul politic’, menit ‘să dea un semnal politic’.

‘Nu e vorba de un succes. E vorba de un vot politic, care trebuie să dea un semnal politic şi nimic mai mult’, a adăugat Dragnea.
Parlamentul a adoptat cu 344 voturi pentru, 17 abţineri şi niciun vot împotrivă Declaraţia prin care se solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu. Votul a fost deschis, prin ridicare de mână