Dragnea: Echipa care va fi decisă în urma votului congresului trebuie să continue drumul bun al PSD

Liviu Dragnea a afirmat, sâmbătă, la Congresul PSD, că echipa de conducere care va fi decisă, în urma votului, trebuie să continue drumul bun al formaţiunii de până acum şi le-a transmis celor care nu vor câştiga mandatul de vicepreşedinte PSD să nu fie "foarte supăraţi" pentru că partidul are mare nevoie de ei în continuare, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
20 apr. 2013, 12:24
Dragnea: Echipa care va fi decisă în urma votului congresului trebuie să continue drumul bun al PSD

„Echipa de conducere care va fi decisă în urma votului să continue drumul bun al partidului de până acum. Sper ca cei care vor pierde alegerile de azi şi care nu vor fi aleşi vicepreşedinţi să înţeleagă că partidul merge înainte şi că are mare nevoie de ei şi că asta este opţiunea colegilor noştri şi nu trebuie să fie foarte supăraţi”, a spus Dragnea.

El a apreciat procedura de vot de la Congresul PSD, spunând că s-a votat foarte repede, simplu, iar sistemul a funcţionat foarte bine.

Întrebat de ce au fost reduse atribuţiile secretarului general al formaţiunii, Dragnea a explicat că s-a decis ca încărcătura politică ce era până acum pe această funcţie să fie retrasă, pentru ca persoana care va fi aleasă să se poată ocupa de organizarea internă a partidului şi de relaţia cu organizaţiile judeţene.

„S-a decis ca procedura care era până acum, pe lângă atribuţiile de organizare la secretarul general, toată încărcătura politică să fie retrasă de la secretarul general, că el să se ocupe de organizarea internă a partidului şi de funcţionalitatea în interiorul partidului şi relaţia cu organizaţiile judeţene. Încărcătura politică a fost dată preşedintelui executiv. Este mai bine aşa”, a mai spus social-democratul.