Dragnea: Este o speranţă foarte mare ca viitorul preşedinte al României să fie senator în Teleorman

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, după ce şi-a depus candidatura pentru un post de deputat la BEJ Teleorman, împreună cu liderul PNL Crin Antonescu că este onorat de candidatura acestuia în judeţul său şi că judeţul în sine este onorat de acest lucru.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 16:43
Dragnea: Este o speranţă foarte mare ca viitorul preşedinte al României să fie senator în Teleorman

„Acum sunt onorat personal că domnul Antonescu candidează în Teleorman, sunt onorat că dumnealui candidează pe un colegiu în care candidez şi eu, judeţul în sine este onorat, sper ca şi cetăţenii din Teleorman să ne dea încrederea şi pentru Parlament. Este o speranţă foarte mare ca viitorul preşedinte al României să fie senator în Teleorman, este o speranţă pentru acest judeţ şi o onoare”, a spus Dragnea.

El a arătat că este mai emoţionat decât Crin Antonescu, pentru că este prima dată când candidează pentru Parlament.

„Poate părea paradoxal. Până acum am candidat pentru întreg judeţul, pentru toată circumscripţia, acum candidez pentru o bucăţică de judeţ, dar sunt mai emoţionat pentru că e un moment important. Cred că rezultatul din 9 decembrie va acorda suficiente voturi şi suficiente manndate USL în Parlament pentru ca împreună să construim o nouă România cu Victor Ponta prim-ministru şi Crin Antonescu viitor preşedinte”, a spus preşedintele CJ Teleorman.

El a precizat că la Teleorman se va face o campanie civilizată, în care principalul obiectiv să fie discuţia cu oamenii.

„Crin Antonescu va merge prin locurile pe care e cunoaşte, prin care a fost între 2000 şi 2004, ne ştim de atunci, eu eram şi atunci preşedintele CJ, am avut o relaţie bună, acum a avem o relaţie şi mai bună. Această candidatură comună simbolizează unitatea USL”, a spus Dragnea.

Dragnea şi-a exprimat totodată nemulţumirea faţă de faptul că unii jurnalişti şi-au permis, prin afirmaţiile făcute, să jignească teleormănenii, el precizând că sunt oameni care nu votează la comandă, care nu pot fi păcăliţi uşor şi care aleg repede bobul de neghină.

„Ţin să-mi exprim nemulţumirea că unii colegi de-ai dumneavostră din presă şi-au permis prin afirmaţiile pe care le-au făcut în aceste zile să jignească teleormănenii. Teleormănenii reprezintă o comunitate de oameni mândri, de oameni harnici şi care nu votează la comandă, votează aşa cum le dictează conştiinţa. În schimb, sunt oameni care nu pot fi păcăliţi foarte uşor şi sutnt oameni care aleg foarte repede bobul de neghină şi aleg adevărul faţă de minciună”, a spus Dragnea, după ce şi-a depus candidatura la BEJ Teleorman.

Antonescu şi Dragnea şi-au depus, luni după-amiză, împreună, dosarele de candidatură la BEJ Teleorman. Cei doi au fost întâmpinaţi de câteva zeci de susţinători şi li s-au înmânat buchete de flori la intrare.