Dragnea, la DNA: Poate ar fi bine să vorbesc în USL să ne propunem pierderea alegerilor

Liviu Dragnea s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul privind referendumul. Secretarul general al PSD a precizat că a depus un memoriu pentru toate acuzaţiile care i se aduc şi că, ancheta procurorilor urmăreşte descurajarea USL în vederea noii campanii electorale.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 10:19
Dragnea, la DNA: Poate ar fi bine să vorbesc în USL să ne propunem pierderea alegerilor

„Poate ar fi bine sa vorbesc în USL să ne propunem pierderea alegerilor, pentru că dacă ne propunem să le câştigăm în 9 decembrie s-ar putea să se considere a fi foloase necuvenite”, a declarat Dragnea, la ieşirea din sediul DNA, adăugând că nu are nici o legătură cu neregulile înregistrate la scrutinul din iulie:

„Am depus un memoriu pentru acuzaţiile care mi-au fost aduse. Vom vedea dacă voi face declaratii s-au voi depune alte memorii în acest sens. În ziua referendumului am stat până dimineata la partid, nu am spus nimănui să facă lucruri ilegale sau incorecte, absolut nimănui. Eu am stat în sediul de la Kiseleff, nu am de unde sa ştiu ce mort a mers să voteze. Sistemul informatic e unul prin care se comunică rezultatele alegerilor după ce se încheie votarea. E irelevant dacă se comunică prin sms, interenet sau porumbei călători. PDL când l-a făcut nu a avut o problemă. Nici noi nu vom avea o problemă”.