Dragnea: Lui Piedone i-a rămas mic sectorul 4. Peste doi ani poate administrează Capitala

Vicepremierul Liviu Dragnea consideră că Bucureştiul merită un edil aşa cum este primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone căruia 'i-a rămas mic' sectorul său, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 20:15
Dragnea: Lui Piedone i-a rămas mic sectorul 4. Peste doi ani poate administrează Capitala

‘Acest sector chiar merită mai multe fonduri pentru că aveţi un primar gospodar, un primar care iubeşte oamenii şi copiii şi un primar care sfinţeşte locul. Eu, de obicei, am gura aurită. În opinia mea este un primar căruia i-a rămas mic sectorul 4 şi cred că ne putem gândi serios, peste doi ani de zile, că poate administrează Capitala. Ceea ce este în sectorul 4 merită să se extindă în tot Bucureştiul’, le-a spus Dragnea simpatizanţilor alianţei electorale PSD-UNPR-PC care au fost prezenţi la mitingul organizat în Parcul Orăşelul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

Dragnea a afirmat că reprezentanţii alianţei electorale PSD-UNPR-PC îşi doresc ca în 2014 ‘să se încheie o perioadă neagră din istoria României, în care Traian Băsescu şi-a bătut joc de români, iar oamenii lui trimişi la Bruxelles au vorbit de rău România şi au minţit’.

‘Vrem să începem o altă perioadă cu Victor Ponta, o perioadă în care România să fie tratată ca orice naţiune din Europa, ca o ţară demnă, ca o ţară care are aceleaşi drepturi ca şi Germania, Italia, Franţa, Spania. Românii nu sunt mai prejos decât ceilalţi europeni. (…) România nu trebuie să mai fie studiu de caz, România trebuie să fie dată ca exemplu fiindcă avem cea mai mare creştere economică după doi ani de guvernare Victor Ponta. Reprezentanţii noştri la Bruxelles au datoria să lupte pentru ţara noastră, să ne facă mândri că suntem români. În noiembrie, împreună cu Victor Ponta vrem să facem dreptate până la capăt’, a mai afirmat Dragnea.