Dragnea: N-am fost niciodată şeful negocierilor cu PPDD, tot eu şi Ponta vom merge la întâlniri

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat că ar fi fost scos din comisia de negociere cu PP-DD şi a precizat că niciodată n-a fost "şeful negocierilor".

RomaniaTV.net
18 iun. 2014, 10:33
Dragnea: N-am fost niciodată şeful negocierilor cu PPDD, tot eu şi Ponta vom merge la întâlniri

„N-am fost niciodată şeful negocierilor cu PPDD. N-a fost nimeni scos din comisia de negociere. Negocierile cu PPDD-ul au fost practic, o întâlnire a lui Victor Ponta şi a mea cu PPDD-ul şi dacă va mai fi o întâlnire vom fi tot noi doi.(…) Pe noi ne-a interesat foarte mult colaborarea în plan judeţean şi local. Rămâne în continuare obiectivul nostru major. Avem câteva judeţe în care s-au realizat aceste colaborări, vedem câte putem să facem”, a explicat Dragnea.

Întrebat dacă există promisiuni din partea PSD pentru a-i ajuta pe cei de la PPDD la viitoarele alegeri parlamentare, Dragnea a răspuns: „Nici vorbă de aşa ceva, nici nu s-a discutat aşa ceva. O să vedem dacă până la urmă mai este necesar semnarea unui acord. Pentru noi este obligatoriu ca în judeţe să putem avea o relaţie de colaborare pentru a păstra majorităţile acolo unde putem împreună cu PPDD”.