Dragnea: Nu-i putem da votul lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE. PSD, un partid stabilizat

Liviu Dragnea a declarat luni, înaintea sedintei conducerii PSD, ca social-democratii nu il pot vota pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe şi că un vot in favoare ar fi foarte greu de motivat.

RomaniaTV.net
29 iun. 2015, 08:37
Dragnea: Nu-i putem da votul lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE. PSD, un partid stabilizat

„Nu ii putem da votul lui Mihai Razvan Ungureanu, ar fi foarte greu pentru un pesedist sa motiveze acest lucru”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat cu privire la lipsa premierului Victor Ponta din fruntea PSD, Dragnea a spus că, în opinia sa, ”nu trebuie exagerat”.

„Nici nu trebuie să exagerăm, după părerea mea. Se întoarce peste câteva zile Victor Ponta în țară. PSD este un partid stabilizat la ora la care vorbim, a fost Biroul Permanent Național astăzi și am adoptat decizia politică privind nesusținerea d-lui Mihai Răzvan Ungureanu. Nu sunt probleme serioase acum, la ora la care vorbim” a mai spus Dragnea.

O sedinta a Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului are loc luni, urmand sa fie stabilit calendarul audierii si votarii noului director al Serviciului de Informatii Externe, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru aceasta functie pe Mihai Razvan Ungureanu.

Potrivit procedurii parlamentare, Ungureanu urmeaza sa fie audiat in Comisia comuna pentru controlul SIE, dupa care sa fie votat in plenul reunit. Avizul comisiei este consultativ.