Dragnea: Ponta ne-a asigurat că până la 15 noiembrie bugetul pe 2016 va ajunge în Parlament

Premierul Victor Ponta a dat asigurări în cadrul BPN al PSD că până cel târziu la 15 noiembrie proiectul bugetului de stat pentru anul viitor va fi transmis în Parlament spre dezbatere și adoptare, a declarat luni președintele interimar al social-democraților, Liviu Dragnea.

31 aug. 2015, 13:36
Dragnea: Ponta ne-a asigurat că până la 15 noiembrie bugetul pe 2016 va ajunge în Parlament

„De asemenea, despre buget am discutat. Premierul ne-a asigurat că, cel mai târziu până la 15 noiembrie, proiectul de lege pentru bugetul de anul viitor va fi trimis în Parlament în așa fel încât atât noi, Coaliția, cât și colegii din Opoziție să avem timp să lucrăm la acest proiect de lege extrem de important, ținând cont și de măsurile deja adoptate și până acum”, a declarat președintele interimar al PSD, într-o conferință de presă la finalul ședinței BPN al partidului.

Citeşte şi: Şedinţă la PSD. Liviu Dragnea îi cheamă pe miniştrii lui Ponta la evaluare. Ce spune despre REMANIERE

Dragnea a adăugat că, în urma discuției cu ministrul Muncii, Rovana Plumb, „pentru corelare, proiectul de lege al salarizării bugetarilor ar trebui să fie finalizat înainte de adoptarea Legii bugetului, pentru ca eventualele prevederi bugetare pentru anul viitor să fie cuprinse în Legea bugetului”.

Liviu Dragnea a mai spus că Victor Ponta este primul premier care a avut curajul să propună, prin proiectul de Cod fiscal înaintat în Parlament, măsuri fiscale care să poată genera creștere economică serioasă în România.