Dragnea: PSD va susţine la Primăria Capitalei un candidat bine pregătit pe administraţia locală

PSD va susține pentru Primăria Capitalei un candidat care să fie foarte bine pregătit în ceea ce privește administrația publică locală și funcționarea marilor sisteme, cum ar fi cele de furnizare a energiei termice și a apei potabile, a declarat liderul formațiunii social-democrate, Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
02 dec. 2015, 16:35
Dragnea: PSD va susţine la Primăria Capitalei un candidat bine pregătit pe administraţia locală

Liviu Dragnea a comentat zvonurile privind o posibilă candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. „Eu nu am respins-o, nu s-a discutat până acum, nu am luat o decizie finală, dar ce am spus aseară spun și acum: poate fi o variantă foarte bună. (…) Bucureștiul și bucureștenii au nevoie de un candidat pentru Primăria Capitalei foarte bine pregătit, pentru că alegerile de anul viitor sunt mai importante decât, poate, alte alegeri care au avut loc în București, pentru că, din păcate, s-au acumulat foarte multe întârzieri în a se lua anumite decizii în ceea ce privește funcționarea Capitalei. Vorbim despre servicii publice vitale, apă, căldură, care trebuie furnizate și la un nivel care să poată fi suportat”, a spus Liviu Dragnea, miercuri, într-o conferință de presă.

În opinia sa, „Gabriela Firea este un om pregătit”.

„Ce vă pot spune este că PSD va susține un candidat pentru Primăria Capitalei care să fie foarte bine pregătit în ceea ce înseamnă administrația publică locală și funcționarea marilor sisteme, de furnizare a energiei termice și apei potabile, și nu numai”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că în BPN al PSD de miercuri nu s-a discutat despre un posibil candidat social-democrat la Primăria Capitalei.