Dragnea: Reducerea CAS a fost utilizată ca motiv electoral de Băsescu, dar şi de liberali şi PDL

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat solicitarea venită din partea PNL cu privire la convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, în luna august, în vederea reexaminării proiectului de lege privind reducerea CAS, afirmând că această măsură a fost folosită de atât de către Opoziţie, cât şi de preşedintele Traian Băsescu 'ca motiv electoral', nefiind interesaţi de beneficiile care ar rezulta din aplicarea măsurii, transmite Agerpres.

11 aug. 2014, 15:23
Dragnea: Reducerea CAS a fost utilizată ca motiv electoral de Băsescu, dar şi de liberali şi PDL

‘Când am ieşit cu el (proiectul de lege privind reducerea CAS – n.red.), au spus că e o măsură proastă. Sunteţi siguri că mâine o să aibă acelaşi punct de vedere? Nu putem să ne luăm după asta, nu putem să chemăm Parlamentul şi, înainte cu o zi, să vină Parlamentul şi să ne trezim că liberalii nu mai vor. O să analizăm. Îi înţelegem, ei sunt în lipsă de idei, sunt în lipsă de proiecte pe care să le prezinte şi îi înţelegem, au fost şi agitaţi cu desemnarea candidatului. Reducerea CAS a fost folosită de fiecare, şi de Traian Băsescu, şi de liberali, şi de PDL, ca motiv electoral. După părerea mea, nici unii, nici ceilalţi nu sunt interesaţi în mod serios de efectele benefice ale acestei măsuri. Toţi o judecă în registru electoral şi, din acest motiv, chiar nu îi luăm în seamă’, a spus Dragnea, luni, după întâlnirea cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD.

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL şi PDL din Camera Deputaţilor, George Scutaru şi Tinel Gheorghe, au adresat luni o scrisoare deschisă celorlalţi lideri de grup din acest for legislativ prin care solicită organizarea unei sesiuni extraordinare pe 19 august pentru dezbaterea legii privind reducerea CAS.