Dragnea sare în apărarea lui Lambru: Este o greşeală să crucifici un copil de 27 de ani la televizor

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi seara, la România TV, că este o eroare "crucificarea" mediatică a unui tânăr, Andreea Lambru, numită la 27 de ani secretar general adjunct al Guvernului, doar datorită tinereţii sale.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 21:02
Dragnea sare în apărarea lui Lambru: Este o greşeală să crucifici un copil de 27 de ani la televizor

Dragnea a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Ultima Oră”, în care se discuta desre numirea lui Lambru în cadrul SGG. „Nu înţeleg de ce este un asemenea jihad pe un tânăr de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de când am făcut USL-ul şi este foarte bună pe organizare. Este o fată în care cred foarte mult”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta s-a arătat nemulţumit de speculaţiile din presă legate de numele lui Lambru. „Ca să distrugem un copil, un tânăr de 27 de ani cu tot felul de canapele… De unde până unde?”, s-a întrebat pesedistul.

El a ridicat obiecţii asupra modului în care numirea lui Lambru a fost reflectată în mass-media. „Eu vorbesc de un tânăr crucificat la televizor şi cred că este o greşeală. Am intervenit pentru că se pune problema despre o tânără într-un mod incorect”, a mai spus Dragnea.

Potrivit România TV, Andreea Lambru ar fi avut relaţii cu mai multe persoane influente din PNL. Unul dintre foştii lideri PNL, Mihai Bălăşescu, ar fi făcut sex în biroul lui Crin Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru, susţinea presa centrală în 2010. PNL neagă informaţiile apărute în presă în legătură cu Andreea Lambru.