Dragnea va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, dacă postul va fi înfiinţat VIDEO

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că la Congresul PSD din aprilie va candida pentru funcţia de preşedinte executiv, dacă această funcţie va fi înfiinţată.

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 08:51
Dragnea va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, dacă postul va fi înfiinţat VIDEO

„Dacă vor fi ceva modificări la Statut, eventual să se înfiinţeze funcţia de preşedinte executiv, s-ar putea să candidez la această funcţie”, a spus Dragnea.

El a adăugat că dacă nu se înfiinţează funcţia, rămâne la cea de secretar general al PSD.

„Dacă nu, rămân la funcţia de secretar general”, a spus Dragnea.

Secretarul general al PSD a arătat că, la Congresul PSD din aprilie, se va vota electronic, softul pentru vot fiind elaborat de un tânăr social-democrat pe care l-a catalogat a fi „aproape genial”, fiind capabil să elaboreze orice soft pentru orice fel de situaţie.

„La Congres cred că o să venim cu o noutate: s-ar putea să avem vot electronic, să nu fim şi noi în situaţia să fugă cineva cu urnele. Dacă luni în BPN se aprobă, o să îl prezint la presă, o să vă pun să votaţi să vedeţi cum se poate vota electronic”, a spus Dragnea.

El a arătat că procedura de vot electronic nu presupune niciun cost.

„Nu costă nimic. Absolut nimic. Noi avem un tânăr care după parerea mea este foarte apreciat, e aproape genial, care poate să elaboreze orice soft pentru orice fel de situaţie şi este o procedură foarte simplă şi uşor accesibilă pentru orice participant la Congres. Dar dacă se aprobă în BPN – o să-l prezint luni în BPN – şi dacă colegii noştri îl aprobă, o să facem o demonstraţie cu voi”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor.

El a făcut această declaraţie la Parlament, unde participă la Conferinţa anuală anticorupţie.