Dragnea va încerca să discute luni cu Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre DNA şi SRI

Liviu Dragnea, a declarat că va încerca, luni, la ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri ai Mediului şi Relaţiei cu Parlamentul, să aibă o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public şi SRI.

02 apr. 2017, 19:13
Dragnea va încerca să discute luni cu Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre DNA şi SRI

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că până în acest moment nu a apucat să discute acest subiect, care nu s-a aflat nici pe agenda ultimei şedinţe CSAT. Mai mult, şeful PSD a precizat că va încerca, luni, la Palatul Cotroceni, să discute „două minute” cu preşedintele Iohannis pe această temă, propunându-i să avanseze în CSAT această temă.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Există varianta să mergem cu Legea salarizării ca iniţiativă parlamentară

Mâine, dacă merg acolo şi dacă o să am ocazia, că s-ar putea să nu am ocazia, s-ar putea să fie doar ceremonie şi atât, o să-i fac această solicitare. Am făcut-o şi public, nu văd de ce nu aş face-o în continuare”, a precizat Dragnea, la România TV.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Unii în PSD sunt nervoşi pe Ponta, au cerut exluderea sa. Eu încerc să îi opresc

Preşeditele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat miercuri, la finalul bilanţului Serviciului, că le-a spus preşedintelui Klaus Iohannis şi lui Eduard Hellvig că este necesară desecretizarea protocoalelor dintre SRI şi parchete, pentru ca opinia publică să fie sigură că serviciul şi-a desfăşurat activitatea în limitele stabilite de lege şi că nu s-au exercitat abuzuri.

Citeşte şi Dragnea: Sper la sfârşitul săptămânii viitoare să prezint o evaluare a activităţii Guvernului