Dragobete: Studenţii de la Universitatea din Bucureşti sărbătoresc în stil tradiţional românesc ziua iubirii

Studenţii de la Universitatea din Bucureşti sărbătoresc luni în stil tradiţional românesc ziua iubirii - Dragobetele - prin petreceri şi concursuri.

24 feb. 2014, 09:53
Dragobete: Studenţii de la Universitatea din Bucureşti sărbătoresc în stil tradiţional românesc ziua iubirii

Sărbătoarea dragostei este readusă la viaţă de către studenţii din Universitatea din Bucureşti. Ei îmbină elementele din cultura tradiţională cu spiritul studenţesc pentru a petrece o seară în care distracţia va fi la ea acasă. Mulţi dintre români au uitat de Dragobete în favoarea Valentine’s Day, zi a iubirii preluată de la americani”, se arată într-un comunicat de presă al Asociaţiei Studenţilor la Comunicare din Universitatea din Bucureşti, scrie Agerpres.

Petrecerea şi concursurile vor avea loc în Blue Club din Regie iar VJ Oana, de la MTV România, va anima atmosfera.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor la Comunicare împreună cu Asociaţia Studenţilor din Administraţie şi Afaceri şi Asociaţia Studenţilor Geologi şi Geofizicieni.

La rândul lor, studenţii de la Uniunea Naţională a Studenţilor din România vor organiza pe podul de la Clubul MAXX, din Campusul Regie, ‘Biroul Stării Civile UNSR’ iar perechile de tineri care vor veni şi îşi vor mărturisi dragostea vor primi un certificat de căsătorie pentru o zi.

‘Îndrăgostiţii sunt invitaţi să creeze o un mesaj cât mai original pentru perechea lor, prin care să îşi arate dragostea, putând apoi să îl asculte la Radio UNSR Bacău’, spun studenţii de la UNSR.