Dragomir îi pune la zid pe Becali şi Mititelu: S-au trezit vorbind cei doi analfabeţi!

Gigi Becali a provocat un nou scandal în Liga 1, acuzând că LPF a activat ilegal în ultimii 10 ani. Dragomir nu rămâne indufernt şi aruncă şi el vorbe grele.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 11:05
Dragomir îi pune la zid pe Becali şi Mititelu: S-au trezit vorbind cei doi analfabeţi!

Dezvăluirile lui Becali, care se bazează pe o descoperire făcută de Adrian Mititelu, nu l-au lăsat indiferent pe Mitică Dragomir, acesta reacţionând acid la acuzaţiile lansate de patronul stelist.

„Cum s-au trezit vorbind cei doi analfabeţi! Cum să fie vânzarea drepturilor TV ilegală, ei cum şi-au luat banii? Am chemat toţi juriştii la sediul Ligii ca să studieze documentele şi nu avem nicio problemă. Becali şi Mititelu să pună mâna să citească statutul înainte să deschidă gura.”, a declarat Dragomir la GSP TV.

Gigi Becali a anunţat duminică seară că Liga Profesionistă de Fotbal funcţionează ilegal de zece ani, potrivit unor informaţii decoperite de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

Acesta mai susţine că Liga Profesionistă de Fotbal este nulă în acest moment şi că activitatea acesteia ar trebui preluată de Federaţia Română de Fotbal.