Dragomir: Mă aşteptam ca Steaua să câştige. Cum crede că poate ajunge în finală

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, era convins că steliştii se vor mobiliza pentru a câştiga ultimul meci din grupele Europa League, dar nu era sigur că vor obţine calificarea, având în vedere că depindeau de rezultatul din celălalt meci al grupei J.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 00:10
Dragomir: Mă aşteptam ca Steaua să câştige. Cum crede că poate ajunge în finală

Deşi Steaua nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a 16-imilor Europa League, Dumitru Dragomir crede că „roş-albaştrii” au şanse să ajungă în finala competiţiei, cu condiţia să transfere cu cap în pauza de iarnă.

„Mă aşteptam la un aşa rezultat, dar nu credeam că Schalke va bate în Israel. Steaua se mobilizează la jocuri puternice, are un antrenor care îi mobilizează bine. Dacă ar lua doi, trei jucători de valoare, ar putea chiar să joace finala la anul”, a declarat Dumitru Dragomir, la România TV.

Şeful Ligii a precizat că de la Steaua cel mai mult i-au plăcut Nikolici, autorul a două goluri şi artizan al celui de-al treilea, Brandan, Bourceanu şi Latovlevici.

Dacă o victorie a Stelei era previzibilă pentru Dragomir, nici eliminarea Vasluiului din Europa League nu l-a surprins foarte tare pe preşedintele LPF: „Vaslui, fără Sânmărtean, Papp şi Wesley, este o echipă de pluton. I-au lipsit cei trei jucători şi a fost o echipă anonimă”.

Steaua a obţinut calificarea în primăvara europeană, după cinci ani de absenţă, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe AEK Larnaca. În urma acestui rezultat şi a victoriei obţinute de Schalke 04 pe terenul celor de la Maccabi Haifa, Steaua a ocupat locul doi în grupa J, care asigură calificarea în 16-imi.