Dragomir: Nu plec nici de-al dracu’ de la Ligă

Şeful LPF spune că nu are de gând să renunţe la postul său doar pentru a le da satisfacţie "unor ziarişti care au scris articole mincinoase fără să citească statutele şi regulamentele".

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 18:39
Dragomir: Nu plec nici de-al dracu’ de la Ligă

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat marţi că nu va demisiona din funcţie, considerându-se nevinovat în cazul licenţierii FC Timişoara, întrucât forul pe care îl conduce nu avea atribuţiuni în acest sens.

„Nu plec nici de-al dracu’ de la ligă, să fie clar, pentru că sunt nevinovat. Am făcut lucruri frumoase şi bune şi nu plec pentru că vor unii. Am şi eu orgoliul meu. Nu pot fi călcat în picioare, nu pot fi lovit, ca să vă fac vouă jocurile. Sunt şi eu om. Liga Profesionistă de Fotbal sau Mitică Dragomir nu poate licenţia. Comisiile de licenţiere sunt independente. A, că în comitetul federal am o opinie, asta e altceva. În cazul licenţierii Timişoarei am avut o opinie iar ceilalţi au avut altă opinie. Care e problema, nu mai avem voie nici la opinii în ţara asta?”, a declarat Dragomir, la sport.ro.

Luni a fost dat publicităţii un proces verbal care relevă că DNA s-ar afla în posesia unor dovezi privind faptul că Mitică Dragomir i-ar fi cerut mită lui Marian Iancu pentru a ajuta FC Timişoara să obţină licenţa pentru Liga I.