Dragomir se ia din nou de Piţurcă: Mai bine lua o fondantă în gură, că numai prostii a spus

Dumitru Dragomir l-a luat din nou peste picior pe Victor Piţurcă, apreciind că selecţionerul a spus marţi, în conferinţa de presă, numai lucruri abstracte, uitând să vorbească de echipa naţională.

03 apr. 2013, 08:42
Dragomir se ia din nou de Piţurcă: Mai bine lua o fondantă în gură, că numai prostii a spus

La o zi după ce Victor Piţurcă l-a atacat în termeni duri şi a afirmat că nu va mai discuta cu el niciodată, Dumitru Dragomir a venit cu o contra-replică, prelungind acest război al declaraţiilor defăimătoare. „Mai bine lua o fondantă din asta în gură că numai prostii a spus. Nimeni nu l-a întrebat despre tactică: ce tactică a folosit cu Andorra şi ce a folosit cu Olanda. Asta ca să ne dăm seama dacă a schimbat ceva sau nu. El a vorbit doar despre lucruri abstracte, dar despre echipa naţională a uitat să spună. Nu avem un campionat prost, îl contrazic rezultatele echipei Steaua şi al altor echipe.

Nu-mi doresc ca domnul Piţurcă să rămână fără serviciu pentru că mai are şanse să califice naţională, am tras doar un semnal de alarmă. A minţit poporul că nu s-a băut la naţională, ştie tot poporul că acolo s-a băut în cantităţi foarte mari. Dacă el nu ştie, e foarte grav.

Să-l lăsăm în pace că poate se califică, dacă nu se califică să plece că oricum va fi dat afară.Trebuie să-i creăm linişte să se califice, că avem o echipă mai bună decât a ungurilor.

Suntem mai buni ca Estonia şi Andorra, dar niciuna din astea două nu au luat mai multe goluri de la Olanda decât am luat noi. E posibil să luăm mai multe goluri decât Estonia? Dacă joacă barajul şi se califică, îmi voi cere scuze.

El vorbeşte de palmaresul lui la naţională, dar nu vedeţi cu cine jucăm noi amicale? Ne batem cu Trinidad Tobago ca să urcăm în clasament.„, a declarat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi

Victor Piţurcă: Adi Mutu şi-a cerut scuze şi a plâns în cantonamentul echipei naţionale