Dragomir surprinde: Mă gândesc să spun şi eu „pa” la anul

Intervenţia DNA-ului în fotbal îi face pe şefi să bată în retragere. Dacă în ur,ă cu ceva vreme spuneau că vor fi la conducerea fotbalului românesc multţi ani înainte, acum atât Mircea Sandu cât şu Mitică Dragomir se gândesc la retragere.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 17:52
Dragomir surprinde: Mă gândesc să spun şi eu „pa” la anul

După ce Mircea Sandu a anunţat că este posibil să renunţe la şefia FRF după finala UEFA Europa League de anul viitor, de la Bucureşti, a venit rândul lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, să declare că se gândeşte la retragere.

„E ca pe timpul lui Stalin, dacă nu, mai rău. Trăim în teroare din cauza DNA. Pe unde mă duc să vorbesc de un business, toată lumea îmi vorbeşte şoptit, la ureche. Am ajuns o ţară a şoptitului. Se înregistrează tot ce vorbim, cu şi mai ales fără aprobare. Mă gândesc să spun şi eu un „Pa!” la anul. Din 18 ani la şefia Ligii, 17 ani au vrut să mă dea afară, dar cînd se supunea la vot ieşea altceva. Mircea Sandu nu a spus că se retrage, ci că se gândeşte serios la retragere. Poate să se gândească vreo 10 ani”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.