Dragoș Bucur caută familii nevoiașe pentru noul sezon „Visuri la cheie”: ”Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul”

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV din România. De mai bine de 10 ani, Dragoș Bucur împreună cu echipa „Visuri la cheie”, schimbă viețile oamenilor nevoiași.

03 mart. 2023, 21:06
Dragoș Bucur caută familii nevoiașe pentru noul sezon „Visuri la cheie”: ”Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul”
Dragoș Bucur caută familii nevoiașe pentru noul sezon „Visuri la cheie”

Dragoș Bucur caută familii nevoiașe pentru noul sezon „Visuri la cheie. Recent, îndrăgitul prezentator TV a anunțat că întreaga echipă „Visuri la cheie” se pregătește pentru debutul unui nou sezon, la Pro TV și că în aceste momente caută familii care au nevoie de renovarea locuinței.

Citește și Dragoș Bucur, dezvăluiri-șoc! Juratul de la ”Românii au talent” a fost la un pas de moarte: ”Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela”

Dragoș Bucur caută familii nevoiașe pentru noul sezon „Visuri la cheie

Dragoș Bucur a anunțat că odată cu venirea primăverii, au început și înscrierile pentru cel de-al zecelea sezon „Visuri la cheie”.

„Ne pregătim pentru un nou sezon și nu pot să nu mă gândesc că se fac 10 ani de când cunoaștem familii și oameni care ne-au învățat, atât pe noi, cât și pe cei de acasă, foarte multe lucruri. Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul alături de echipa Visuri la cheie, iar renovarea continuă!

Vrem să întâlnim și anul acesta oameni care merită cu adevărat o schimbare, așa că nu ezitați să completați formularul de înscriere”, a declarat Dragoș Bucur, potrivit Pro TV.

Prezentatorul TV a subliniat faptul că toți cei care visează să aibă o nouă viață sau care cunosc o familie ce merită ajutorul echipei ”Visuri la cheie” pot completa formularul de înscriere pentru că autocarul este pregătit.

 Dragoș Bucur a fost la un pas de moarte

Majoritatea românilor îl știu pe Dragoș bucur ca fiind un om foarte cald, blând și liniștit, însă el nu a fost dintotdeauna așa, din contră.

Dragoș Bucur a recunoscut că încă din copilărie le-a dat mari bătăi de cap părinților săi și că în adolescență a făcut foarte multe prostii.

”Sunt născut în `77 și mama mai zice din când în când că de aceea sunt așa de zguduit. Nu am fost cel mai cuminte copil din lume, îți dai seama. Pur și simplu eram zdrăngănit, îmi plăcea să fac lucruri pe care dacă le fac acum ai mei, sar de cur în sus. Să știi că de multe ori îi las fix din cauza asta.

Discut de multe ori cu Dana pe tema asta și îi explic că și eu făceam la fel. Îmi este rușine de mine când mă uit în oglindă. Nu pot să spun acum nu face chestia asta, când eu știu că făceam.

Nu făceam chestii grave. Mă rog, cred că toți din generația noastră au încercat să fumeze. Și luam iarbă de pe jos, nu iarbă din asta de acum… O luam, o rulam în ziar sau în ce puteam și ne prosteam în spatele blocului. La șapte ani mă prefăceam că fumez”, a declarat Dragoș Bucur în podcastul lui Mihai Bobonete, potrivit Spectacola.ro

Printre boacănele pe care le făcea adesea juratul de la ”Românii au talent” se numără clătitele cu soluție de spălat vase pe care le pregătea pentru prietenii săi.

„Am avut un prieten la bloc, Boboc. Nu știu ce mi-a venit mie odată, reparam la o bicicletă cu el și i-am zis o chestie, că vaselina aia de la bicicletă este o substanță vrăjită și că odată ce ai atins-o, el rămâne legat de mine. Și dacă eu îi strig numele și număr până la zece, și el nu vine până lângă mine, îi cresc niște chestii în frunte.

Boboc era mai mic ca mine și m-a crezut. Și dacă Boboc juca fotbal și eu îl strigam, zece, lăsa tot săracul băiat să vină să nu-i crească alea. Și odată a întârziat… și ce crize a făcut săracul Boboc.

Sau făceam clătite și le umpleam cu pastă de spălat vasele. Chemam prieteni pe la mine și întindeam masa cu alea. La un moment dat, un prieten Japonică nu a vrut să mănânce că și-a dat seama. Am mâncat și eu din ele ca să îl conving (n.r. râde). Făceam niște răutăți din astea gratuite. Mi-a povestit fiica mea, Sofia, că a început să facă chestii asemănătoare”, a spus Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur a declarat că este împotriva substanțelor interzise și a alcoolului, însă a recunoscut că în adolescență, s-a îmbătat atât de rău, încât a fost la un pas de moarte.

„Eu tot vorbesc cu fiica mea care a tot crescut, acum are 16 ani. Ce înseamnă alcoolul, ce înseamnă țigările, drogurile. Eu sunt anti consum de substanțe interzise. Este nasol, mai ales că am aflat că majoritatea tinerilor consumă. În acest context i-am povestit că odată, cred că aveam vreo 17 ani, m-am îmbătat atât de tare că la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul dintre cele mai înalte hoteluri din Jupiter… 14 etaje. Și mergeam pe terasă, sus, pe marginea aceea de 10 centimetri, la două noaptea. Mergeam pur si simplu… eram un zeu. Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela pe care, în mod normal l-aș fi făcut strâmb fără nicio problemă la cât de beat eram. Cred că aceea a fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o”, a mai spus Dragoș Bucur.

Citește și Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au spus tot. Cum au ajuns să nu se suporte: „Zici că ești valutist”