Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au spus tot. Cum au ajuns să nu se suporte: „Zici că ești valutist”

De-a lungul timpului, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete nu s-au suportat, aspect recunoscut de ambii jurați la „Românii au talent". În cadrul unui podcast, cei doi au dat cărțile pe față. 

28 ian. 2023, 10:48
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au spus tot. Cum au ajuns să nu se suporte: „Zici că ești valutist”

Până să devină coleg cu Bobonete, Bucur credea că starul din „Las Fierbinți” este superficial. În cele din urmă, a reușit să descopere și o altă față a lui „Bobiță”.

„Zici că ești ‘valutist’, mai ales cu treningul ăsta. Pot să-ți fac un compliment? E pe bune. Mă cam enervai înainte să te cunosc la ‘Românii au talent’. Pur și simplu, propria ta prezență mă enerva. Dai prea multă importanță felului în care te îmbraci, astfel că dai prea multă importanță felului de a te prezenta în public.

Mi-a plăcut că ai spus, nu în fața camerelor, de 4-5 ori niște lucruri foarte direct, pe bune, pe care mulți oameni nu le-ar fi zis. Chestii care știai că vor deranja, dar tu ți-ai asumat. Am descoperit și o parte mai sensibilă a ta, care m-a surprins plăcut”, a declarat Dragoș Bucur.

 

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au tras concluzii pripite unul despre celălalt

 

De partea cealaltă, Bobonete îl considera foarte arogant pe Bucur.

„Te credeam foarte încrezut și că ai fumuri de actor care a filmat cu Colin Farrell. Mi se părea că ești fițos. Emisiunea ‘Visuri la cheie’ mi-a arătat undeva, pe alocuri, latura ta de tată, altfel de cum te percepeam eu. Iar la ‘Românii au talent’ am simțit, real, un sprijin în privirea ta când mai făceam o prostie. Am căpătat o dragoste frățească”, a comentat „Bobiță”.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt colegi în juriul de la „Românii au talent”, pentru prima dată. Andra și Andi Moisescu sunt cei mai vechi jurați, „la datorie” încă din primul sezon al concursului TV. Astfel, cântăreața și entertainerul au ajuns la sezonul 13 în juriul emisiunii de la PRO TV.