Dragoș Bucur renunță la oraș pentru viața de la țară. Actorul și-a făcut o casă în mijlocul naturii unde vrea să locuiască cu toată familia

Dragoș Bucur nu aleargă nici după mașini, locuințe de lux sau haine scumpe. Actorul preferă să ducă o viață modestă și cât mai apropiată de cea de la țară.

06 sept. 2023, 15:57
Dragoș Bucur renunță la oraș pentru viața de la țară. Actorul și-a făcut o casă în mijlocul naturii unde vrea să locuiască cu toată familia

Dragoș Bucur apare în vlogul său, numit „Rurality Show”, în haine lejere și cu cizme de cauciuc, aflându-se la volanul unui tractor pe teren accidentat.

Dragoș Bucur a spus că vrea să găsească un loc liniștit unde poate să stea alături de familia lui. Casa nu e încă gata, dar el a început deja să prezinte urmăritorilor cu ce provocări îi apar în cale. Locuința nu e conectată la utilități, astfel că a apelat la o firmă care să-i monteze panouri fotovoltaice.

Citește și Radu Banciu a vrut-o de nevastă pe Ioana Cosma, dar și pe Oana Zamfir. Ce l-a oprit din a le face propunerile: „Nici nu m-am așezat la coadă”

Dragoș Bucur a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să aibă un loc unde „să se liniștească, un loc unde să-și încarce bateriile”. A renunțat la aglomerația din București și și-a făcut o casă la țară, unde să poată locui alături de toată familia, în mijlocul naturii.

Dragoș Bucur: Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească

„M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el.

Actorului i-a venit ideea cu vlogul „Rurality Show” din dorința de a le arăta oamenilor care sunt provocările prin care sunt nevoiți să treacă cei care renunța la viața de la oraș pentru cea de la țară.

Citește și Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci. Care e starea de sănătate a vedetei, după tratamentul cu citostatice