Radu Banciu a vrut-o de nevastă pe Ioana Cosma, dar și pe Oana Zamfir. Ce l-a oprit din a le face propunerile: „Nici nu m-am așezat la coadă”

Radu Banciu a fost pregătit să se însoare cu Ioana Cosma. Prezentatorul a mărturisit că nu i-a fost indiferentă nici Oana Zamfir, însă propuneea nu a avut loc pentru niciuna dintre frumoasele vedete tv.

06 sept. 2023, 15:24
Radu Banciu a vrut-o de nevastă pe Ioana Cosma, dar și pe Oana Zamfir. Ce l-a oprit din a le face propunerile: „Nici nu m-am așezat la coadă”

Radu Banciu este un judecător acid a tot ce se întâmplă în țară, indiferent de domeniu. Asumat în tot ce zice, prezentatorul Footbal All Inclusive de la PrimaSport a fost înrebat de un telespectator dacă ar fi vrut-o de soție pe Ioana Cosma. Fără să stea pe gânduri, jurnalistul a răspuns în stilu-i caracteristic.

Citește și: Radu Banciu, la un pas de a fi snopit în bătaie: „Să moară mama, te omor aici!”

Radu Banciu a vrut să se însoare cu Ioana Cosma

Radu Banciu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Și-a asumat faptul că a admirat-o intens pe Ioana Cosma, chiar dacă a și criticat-o în nenumărate rânduri. Întrebat în direct de un telespectator al emisiunii sale de pe PrimaSport dacă i-a cerut mâna fostei prezentatoare de la Pro Tv, jurnalistul a răspuns fără să stea pe gânduri. Știa de la bun început că Ioana era curtată de mulți bărbați, așa că nu avea mari speranțe. Aceeași situație a fost și cu Oana Zamfir, de la Digi 24. Ca una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri, aceasta avea mulți pretendenți, astfel că Radu Banciu nici nu a insistat.

„Nu i-am cerut mâna, dar acum, dacă îmi aduceți aminte de chestia asta, nu mi-ar fi displăcut. Numai că nu avea sens. Acum, nu bag mâna în foc că Ioana Cosma mi-ar fi răspuns cum mi-a răspuns fata de la Digi, Oana Zamfir, care mi-a zis o dată: Primesc în fiecare zi câteva sute de cereri în căsătorie. Eu nu i-am făcut cererea asta, nici nu mă așezasem la coadă. Nu în ideea că mi-ar fi displăcut sau nu, dar intuiam. Probabil că la fel s-ar fi întâmplat și cu Ioana Cosma. Dacă propuneai asta, clar că nu încăpeai de câte cereri existau”, a declarat Radu Banciu.

Culmea, acum Ioana Cosma și Radu Bnaciu sunt colegi de trust, după plecarea răsunătoare a vedetei de la Pro Tv. La scurt timp după aflarea veștii că ea și Mihai Mironică nu vor mai face parte din departamentul Sport al televiziunii, Radu Bnaciu a ieșit la atac și i-a ridiculizat în mai multe rânduri.

„Ioana Cosma la foarte multe nu cred că se mai pricepe. A fost o prezență interesantă, dar nu merita să facă sport. Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV. Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici.  La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cosma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu”, a spus Radu Banciu chiar în emisiunea pe care o moderează la Prima Tv.

Radu Banciu este căsătorit cu Laura Maria, director de vânzări și marketing al unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei, și are doi copii.

Citește și: VIDEO: Mihai Mironică și Ioana Cosma, ridiculizați de Radu Banciu, după demiterile de la PRO: „Nu-i înghite nimeni! / Proastă, modestă, fără anvergură!”