Dragoş Cristian Dinu ar putea fi desemnat ministrul Fondurilor Europene, după demisia lui Cristian Ghinea

Secretarul de stat Dragoș Cristian Dinu ar putea fi desemnat ministrul Fondurilor Europene, după ce Cristian Ghinea și-a înaintat demisia miercuri, au declarat surse oficiale pentru Agerpres. 

26 oct. 2016, 15:10
Dragoş Cristian Dinu ar putea fi desemnat ministrul Fondurilor Europene, după demisia lui Cristian Ghinea

Dragoş Cristian Dinu, în vârstă de 38 de ani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene în luna mai a acestui an.

Vezi aici CV-ul lui Dinu. 

Dinu a înregistrat anul trecut venituri totale de 268.000 de lei din surse diferite, respectif PFA şi drepturi de autor. Vezi aici declaraţia de avere. 

Sebastian Ghiţă: Ministrul Fondurilor Europene Ghinea ZERO a făcut bine că ne-a lăsat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, și fostul ministru Cristian Ghinea au anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, membrii Guvernului care au ales să se alăture formațiunii și să candideze la alegerile parlamentare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. „Au venit la USR acum alți șapte secretari de stat și consilieri din Guvern (…): Ionuț Moșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor; Cătălin Drulă, consilier de stat al prim-ministrului pentru infrastructură; Dan Barna, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene; Tudor Pop, mâna mea dreaptă de la Ministerul Fondurilor Europene, directorul de cabinet; Oana Bîzgan, chief of staff la Invest România; Claudiu Năsui, consilier la Ministerul de Finanțe, și Manuel Costescu, secretar de stat la Ministerul Economiei”, a precizat Ghinea.

El a adăugat că în ultimele două săptămâni aceștia au fost prezenți în filialele USR, care le-au acceptat candidaturile pentru alegerile parlamentare. Astfel, Cătălin Drulă va candida la Timiș, Manuel Costescu în diaspora, Dan Barna la Sibiu, Ionuț Moșteanu la Argeș, restul candidaților urmând să fie prezenți pe listele pentru București. Detalii, aici.