Gigi Becali anunţă: Dragoş Nedelcu şi Harlem Gnohere pleacă de la FCSB. Destinaţii surpriză!

Gigi Becali a anunţat, vineri, că Dragoş Nedelcu va pleca la echipa maghiară Fehervar (fostul Mol Vidi) pentru 2,5 de milioane de euro. De asemenea, Harlem Gnohere va fi transferat, iar lui Diogo Salomao şi Cristian Manea li s-au reziliat contractele cu FCSB.

31 ian. 2020, 10:52
Gigi Becali anunţă: Dragoş Nedelcu şi Harlem Gnohere pleacă de la FCSB. Destinaţii surpriză!

Dragoş Nedelcu va juca pentru Fehervar, locul 2 în Ungaria, unde mai este legitimat şi Adrian RFus.

„Am cerut două milioane şi jumătate pentru Nedelcu. Ei au oferit două. Au spus că diferenţa să o punem la bonusuri accesibile, ca să iau banii sigur, 300.000 dacă sunt în cupele europene – deci iau banii sigur – şi 200.000 dacă intră în grupele Europa League. Adică nişte clauze prin care să fim siguri că luăm două milioane şi jumătate. Pentru Gnohere am primit de dimineaţă un telefon dacă vreau 800.000, dar banii în două tranşe şi am zis că da. Dar vreau garanţie bancară. Pentru că la turci şi la arabi – să mă ierte, respect neamurile astea, şi pe turci şi pe arabi – dar ca să faci afaceri cu ei trebuie să iei garanţii”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, prima reacţie despre revenirea Peluzei Nord alături de FCSB. Mesaj ironic pentru CSA Steaua

FCSB s-a mai desărţit şi de Cristian Manea şi Diogo Salomao.

„Salomao a plecat, Manea a plecat, i-am semnat de ieri rezilierea contractului. Asta e strategia clubului, de ce să spun eu de ce a plecat? Nu mai vreau să mâhnesc oameni”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat că FCSB va evolua pe teren propriu la Buzău, în perioada în care nu va putea folosi Arena Naţională, care va intra în administrarea UEFA în vederea Euro 2020.

„Nu mă bag în lucrurile administrative, dar mi-a zis Vali Argăseală că jucăm la Buzău. Vali şi MM Stoica au fost acolo şi le-a plăcut. Şi acolo vor fi foarte ieftine biletele, o să fie 15.000 de oameni la fiecare meci. Am înţeles că abia aşteaptă cei de acolo, primarul se ruga de noi ca să facă spectacol pentru populaţia din Buzău, pentru buzoieni. Totdeauna am fost bine primiţi la Buzău. Acolo cred că vom juca. Dar sunt lucruri pe care nu le stăpânesc, le-am spus să facă ce vor”, a precizat Gigi Becali.