Dragoș Pavăl, patronul Dedeman, dezminte zvonul că va investi în CSA Steaua București: „Nu există interes din partea noastră”

Recent, a apărut zvonul potirivit căruia frații Dedeman ar urma să preia clubul CSA Steaua. Daniel Pavăl, președintele companiei, dezminte această veste.

25 iul. 2023, 19:56
Dragoș Pavăl, patronul Dedeman, dezminte zvonul că va investi în CSA Steaua București: „Nu există interes din partea noastră”
Frații Dedeman nu vor să investească în CSA Steaua

În presă au apărut zvonuri că au existat ample discuții și negocieri între reprezentanții fraților Pavăl și reprezentanții CSA Steaua, potrivit iamsport.ro. Dragoș Pavăl, președintele Dedeman, a dezmințit informațiile apărute.

„Referitor la articolele recent apărute în presă, țin să precizez faptul că nu am avut și nu avem în derulare niciun fel de discuție sau negociere care să aibă ca subiect preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu MApN în vederea administrării acesteia. Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa menționată”, a transmis Dragoș Pavăl.

Citește și: Cine este prinţesa DEDEMAN?! Karina Pavăl, fiica lui Dragoş Pavăl învârte businessuri de sute de milioane de euro la 29 de ani!

Potrivit informațiilor inițiale, Dragoș și Adrian Pavăl și-ar dori să investească în cea mai puternică marcă sportivă din țară. În presă au apărut zvonuri că cei doi și-ar fi trimis reprezentanții pentru a negocua cu oficialii clubului.

O altă informație a fost aceea că planul fraților Dedeman este de a deveni acționari alături de Ministerul Apărării Naționale într-o societate care urmează să fie înființată pentru a administra echipa de fotbal.

Citește și: Unul dintre cele mai spectaculoase mall-uri din România va fi construit de Frații Dedeman. Unde va fi ridicat mastodontul

Pentru a promova în Liga 1, Steaua are două variante: fie se schimbă Legea Sportului, lucru foarte puțin probabil, fie echipa de fotbal va trece în administrare privată, variantă discutată tot mai intens în ultima perioadă.

MApN are în plan să intre într-o asociere cu o entitate privată. Mai mulți oameni de afaceri s-au arătat interesați, dar âncă nu s-a ajuns la un acord.