Dragoș Săvulescu, viaţă de lux la Milano. În 2019 a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare FOTO

Dragoș Săvulescu, condamnat în 2019 la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia, își vede liniștit de viață la Milano.

07 iul. 2022, 20:02

Dragoș Săvulescu, viaţă de lux la Milano. Afaceristul este căsătorit cu Angela Martini, un fost fotomodel de origine albaneză. Cei doi au un copil, născut de o mamă-surogat. Soţia fostului acţionar de la Dinamo a postat pe Instagram mai multe imagini în care se plimbă liniștiță alături de soţ şi de fiul lor pe străzile din metropola italiană. Kyree Martini Săvulescu a venit pe lume în decembrie 2021, cu ajutorul unei mame-surogat, la o clinică din Texas.

Dragoș Săvulescu, interviu incendiar. A făcut praf justiția din România și spune când revine în țară

În vara anului 2021, Angela Martini l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu printr-o postare pe Instagram că acesta se afla în Mykonos, iar poliția elenă a intervenit și l-a arestat. Acesta n-a putut fi trimis în ţară, deoarece Grecia nu a acceptat ordinal de extrădare al autorităților române, astfel că, în septembrie, Dragoş Săvulescu a revenit la Milano. În septembrie 2020, Curtea de Apel din Napoli a refuzat predarea lui Dragoș Săvulescu autorităților române, pentru ca pe 13 octombrie 2020 să dispună scăderea pedepsei la la 2 ani și 6 luni, aceasta devenind astfel cu suspendare.

Imagini-bombă din momentul reţinerii lui Dragoș Săvulescu în Grecia VIDEO