Un cuplu de americani are 17 copii. Ce vrea să facă cu ei

Nimeni şi nimic nu ne poate opri. Acesta este motoul unei familii americane din California. Cuplul are deja 16 copii şi îl aşteaptă pe al 17-lea.

09 mai 2013, 09:28

Deşi au o familie numeroasă soţii Cason nu se declară mulţumiţi. Ei vor să facă 20 de copii. Deocamdată au 16, iar lumea deja le contestă decizia de a avea şi mai mulţi copii. Dar acest lucru nu-i deranjează pe cei doi soţi.

„Nu are o bază religioasă. Am făcut copiii pentru că i-am vrut, iar pe măsură ce aveam mai mulţi tot nu simţeam că familia este completă”, a spus mama copiilor, Christi Cason.

Familia numeroasă duce o viaţă aproape ca în armată. Fiecare membru are îndatoririle sale. „Pe la 6 dimineaţa mă trezesc şi încep să îi pregătesc pentru şcoală şi apoi fac curat. Mereu fac curat deoarece ei murdăresc incontinuu”, a mai spus Christi.

„Încerc să îi conving pe copiii mai mari să dea o mână de ajutor. Şi de cele mai multe ori fac asta. Cutăţăm lucrurile şi apoi încercăm să mergem la culcare şi apoi mă duc şi eu la somn. Apoi o luăm din nou de la capăt”, a spus la rândul său capul familiei, Dave Cason.

Deşi cheltuielile cu întreţinerea unei case cu 16 copii nu sunt mici, cuplul nu are de gând să se oprească prea curând.

„Modul în care noi ne trăim viaţa nu este înţeles de toată lumea. Oamenii nu înţeleg de ce noi avem mulţi copii. Asta e ceea ce noi am ales să facem şi pentru asta facem tot ceea ce trebuie”, a ţinut să explice Dave.

Cu toate că recent au devenit bunici soţii Cason vor să mai aducă pe lume alţi trei micuţi. Astfel, spun ei, familia va fi completă atunci când numărul copiilor va ajunge la 20.

Soţii Cason nu sunt singurii americani care fac mulţi copii. Anul trecut, postul de televiziune Fox News a prezentat familia lui Chris şi Wendy Jeub, tot cu 16 copii. Dar familia Duggar este, de departe, „campioană” la copii, având anul trecut nu mai puţin de 19.