Dragoste în vremea coronvirusului. A devenit cunoscut după ce s-a băgat într-o bulă de plastic, ca să se vadă cu fata pe care o iubeşte

Fotograful Jeremy Cohen, din Brooklyn, nu este genul care să intre oricum în vorbă cu femeile, dar când și-a văzut vecina pe care o place care dansând pe acoperișul său, a decis că trebuie să facă ceva.

RomaniaTV.net
04 apr. 2020, 20:19
Dragoste în vremea coronvirusului. A devenit cunoscut după ce s-a băgat într-o bulă de plastic, ca să se vadă cu fata pe care o iubeşte

La distanță, desigur, având în vedere că şi în New York City se aplică regula distanței sociale pe fondul crizei de COVID-19.

Însă tânărul nu şi-a pierdut speranţa. În imaginile postate pe conturile sale de TikTok, Twitter și Instagram, cei doi au făcut un prim pas, el i-a dat numărul de telefon. Totul s-a întâmplat în timp ce era băgat într-o bulă de plastic.

Nu-mi vine să cred că acest lucru funcționează și da, aceasta este o poveste reală”, a scris tânărul de 28 de ani la un filmuleţ din 22 martie, care a fost vizionat de mai mult de șase milioane de ori.

 

Publicată de Jeremy Cohen pe Marţi, 31 martie 2020

Flirting-ul era în mod normal descurajant pentru mine, dar de când sunt în carantină, în apartamentul meu, de o săptămână, îmi doream o oarecare interacțiune socială„, a spus Cohen în videoclip.

Jeremy a mai dezvăluit că o oră mai târziu a primit mesaj de la fata pe care o place.

În cel de-al doilea filmuleţ de pe TikTok, cei doi îndrăgostiţi au participat la o cină, fiecare fiind pe acoperişul său.