DRAGOSTE INFINITA. ECE YASAR, personajul EDA, una dintre cele mai talentate balerine din TURCIA

DRAGOSTE INFINITA. Ece Yasar, actrita din DRAGOSTE INFINITA, reuseste sa imbine cu succes ambele sale profesii pe care le realizeaza cu multa pasiune.

31 mai 2017, 15:02
DRAGOSTE INFINITA. ECE YASAR, personajul EDA, una dintre cele mai talentate balerine din TURCIA

DRAGOSTE INFINITA. Ece Yasar s-a nascut in 1994, in Ankara intr-o familie iubitoare de arta si a urmat Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii din Ankara. Inca din copilarie, Ece Yasar si-a manifestat talentul pentru balet, iar parintii sai au indrumat-o sa ia lectii de balet, devenind in scurt timp o balerina profesionsta.

DRAGOSTE INFINITĂ: Burak Ozcivit şi logodnica lui au înregistrat o melodie de dragoste şi au MILIOANE de vizualizări VIDEO

DRAGOSTE INFINITA. Desi prima sa dragoste ramane baletul, Ece Yasar, actrita din DRAGOSTE INFINITA, a decis sa imbine ambele sale profesii si dupa absolvirea facultatii de teatru a inceput sa joace in cadrul Tetrului de Stat din Ankara, iar in 2016 a primit, in urma unui casting, primul ei rol intr-un serial de televiziune.

DRAGOSTE INFINITA. Interpretarea cu succes a Edei, asistenta lui Nihan, in serialul DRAGOSTE INFINITA, a reprezentat cea mai frumoasa experienta deoarece tanara actrita a lucrat cu unii dintre cei mai talentati regizori si actori ai momentului din Turcia, de la care a avut multe de invatat.

DRAGOSTE INFINITĂ câştigă teren: Serialul Kanal D se impune la oraşe

DRAGOSTE INFINITA. Ece Yasar a continuat sa mearga si la sala de balet, unde a capatat deja statutul de instructor si antreneaza multe viitoare balerine.