Dragoste și dincolo de moarte. Un arădean s-a aruncat în fața trenului de dorul femeii cu care a trăit 50 de ani

Tragedie fără margini în Arad. Un bărbat a decis să își pună capăt zilelor pentru că nu mai suporta gândul că soția lui nu mai trăiește.

30 sept. 2021, 18:04
Dragoste și dincolo de moarte. Un arădean s-a aruncat în fața trenului de dorul femeii cu care a trăit 50 de ani

Dragoste și dincolo de moarte.  Victima de 73 de ani a luat decizia să se sinucidă, aruncându-se în fata trenului pentru că nu a putut trece peste moartea soției. Trăise cu aceasta mai bine de 50 de ani, iar dorul l-a făcut să ia o decizie radicală.

Dragoste și dincolo de moarte. Un arădean s-a aruncat în fața trenului de dorul femeii cu care a trăit 50 de ani

Omul și-a luat inima în dinți și s-a aruncat în fața unui tren, chiar în depoul din Arad. Un martor care a surprins toată scena a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii SMURD și polițiștii de la Transporturi.

Rănit grav si inconștient, bătrânul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Arad, însă medicii nu au reușit să mai facă nimic. Loviturile suferite de bărbat în urma accidentului au fost extrem de grave.

Citește și: Poza cu preşedintele Iohannis şi Ursula von der Leyen în care apare o priză ieşită din perete a stârnit un val de ironii pe Facebook. Explicaţia oficială: „Eram în plin şantier”
“În această dimineață, în jurul orei 11:00, am fost sesizați prin apel SNUAU 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului în zona depoului CFR Arad. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii de la transporturi și un echipaj SMURD care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de 73 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Citește și: EXCLUSIV | Am parcurs traseul viitorului tren metropolitan din București pentru că tu probabil nu o să o poţi face niciodată! De ce proiectul de suflet al lui Nicușor Dan e deocamdată o „fantazie urbană”?! Maidan, blocuri şi intersecţii aglomerate pe tot traseul dorit de Primărie