Poza cu preşedintele Iohannis şi Ursula von der Leyen în care apare o priză ieşită din perete a stârnit un val de ironii pe Facebook. Explicaţia oficială: „Eram în plin şantier”

O poză reprezentând o priză desprinsă din peretele unui salon al Spitalului Universitar, vizitat de președintele Klaus Iohannis și de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a provocat un val de ironii pe Facebook.

28 sept. 2021, 16:59
Poza cu preşedintele Iohannis şi Ursula von der Leyen în care apare o priză ieşită din perete a stârnit un val de ironii pe Facebook. Explicaţia oficială: „Eram în plin şantier”

UPDATE:

Urmare a valului de reacţii ironice de pe reţelele sociale, consilierul prezidențial pentru sănătate Diana Păun a explicat, într-o postare pe Facebook, că încăperea în care a fost făcută fotografia se află într-o secție aflată în construcție pentru bolnavii de COVID:

Pentru comentatorii „de bună credință”, care au văzut priza nemontată, dar nu au văzut ușa fără buiandrug: eram in plin șantier, deschis acum, în valul 4, când colegii mei medici și asistenți medicali, care se luptă zilnic cu moartea, au avut puterea, străduința și perseverența să acceseze bani europeni pentru A CONSTRUI o nouă secție pentru pacienții COVID și non-COVID. Pentru că încearcă să-și depășească limitele propriei meserii, în dorința de a ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Aceștia sunt pentru mine adevărații oameni care construiesc România, cu efort, cu empatie și fără să aștepte lauri! Nu cei care stau pe margine și numără prizele”, a explicat consilierul prezidenţial.

Citeste si Amendă de 10.000 lei pentru Congresul PNL cu 5.000 de delegaţi, la Romexpo

.

O priză ieşită din perete a stârnit ironii în cascadă pe reţelele sociale

ŞTIREA INIŢIALĂ

: A curs cu replici acide la postarea cu poza reprezentând priza smulsă din perete:

E prevăzută în PNRR.

Au scos-o intenționat, să se vadă că avem neapărat nevoie de lovele

Era microfonul prea mare si nu au mai putut sa o puna la loc.

S-o fi mișcat președintele cât era la încărcat.

priză ieşită din perete

Goovernu rumeniei: Sper că din banii PNRR apucă să repare priza aia

Au venit doreii sa repare priza!

Fotografia originală a fost postată de Administrația Prezidențială.

Citeste si Ţintele şi jaloanele PNRR. Foaia de parcurs a Guvernului Cîţu a fost stabilită de Cristian Ghinea