Dragostea nu cunoaște limite. O femeie și-a găsit sufletul pereche în închisoare: „Mariajul cu soțul meu începuse să se destrame”

O femeie din Marea Britanie și-a găsit sufletul pereche în persoana unui bărbat care fusese condamnat la 40 de ani, într-o închisoare tailandeză, pentru trafic de droguri.

13 iul. 2021, 10:28

O femeie din Marea Britanie, în vârstă, de 62 de ani, pe nume Victoria Oak, și-a găsit sufletul pereche în persoana lui  Andy Hawke, în vârstă de 63 de ani, un bărbat care era încarcerat într-o închisoare din Tailanda pentru trafic de heroină.

Victoria a început să-i scrie lui Andy, la îndemnul fiicei ei Sam, care deja comunica cu bărbatul încarcerat după ce îl întâlnise la închisoarea Bang Kwang din Tailanda.

Victoria Oak a găsit în bărbatul încarcerat, un confident de încredere într-o perioada în care mariajul ei se afla într-o cumpănă și se simțea din ce în ce mai străină de soțul ei. Corespondența dintre femeie și condamnat a durat șapte ani, în care cei doi și-au împărtăși cele mai profunde sentimente.

„Încă de pe vremea când aveam 40 de ani, mariajul cu soțul meu a început să se destrame. Mă simțeam teribil de singură și treceam printr-o perioadă dificilă. Scrisorile lui Andy mi-au oferit alinare în acele momente de cumpănă. A devenit un fapt atât de rar să mai primești corepondență fizic la cutia de scrisori. Între noi s-a înfiripat o prietenie adevărată și vorbeam despre orice.” a declarat Victoria Oak.

O femeie care și-a găsit sufletul pereche: „La vremea aceea se afla într-o situație disperată”

Andy fusese încarcerat în 1999 într-o închisoare din Tailanda pentru trafic de heroină și era condamnat la 40 de ani în spatele gratiilor.

„S-a confruntat cu foarte multe în timpul vieții, partenera lui murise, iar el căzuse pradă unei depresiii crunte. S-a profitat de el. I s-a spus să ducă un pachet de heroină din Copenhaga până în Tailanda. La vremea aceea se afla într-o situație atât de disperată încât ar fi făcut-o orice”, a declarat Victoria despre povestea de viață a lui Andy.

Situația lui Andy a impresionat-o atât de mult pe Victoria încât femeia a mers înr-un pelerinaj la catedrala Santiago din Spania și s-a rugat în genunchi pe eliberarea bărbatului.

Peste două săptămâni, Victoria a primit vestea de de fiica ei, că Andy a fost eliberat. A urmat o perioadă de 18 luni în care cei doi au ajuns să se cunoască mai bine și într-un sfârșit au decis să rămână buni prieteni. Cei doi au scris și o carte depsre viața lui Andy și relația lor care se numește „Condamnat”, relatează Mirror.