Drama actorului din Pistruiatul. Costel Băloiu îşi duce traiul de pe o zi pe alta

A cucerit generaţii întregi cu rolul în primul film color din România și a fost eroul tuturor copiilor. Acum Pistruiatul, Costel Băloiu pe numele său real, ascunde o dramă greu de imaginat. Îşi duce traiul de pe o zi pe alta ca şofer, a fost părăsit de prima soţie şi de copil, iar a doua nevastă i-a făcut viaţa un calvar.

24 iul. 2015, 11:03

La 56 de ani, Costel Băloiu nu mai are niciun gând de actorie şi îşi duce traiul ca şofer la Ministerul Educaţiei, informează România TV. Spune că a trăit vremuri în care abia şi-a găsit de lucru, dar e mândru de meseria lui.

„Nu aveam încotro, trebuia să facă ceva. Mi-a plăcut şoferia. Am început din ’80 în Bucureşti ca taximetrist, după aia tirist”, spune Costel Băloiu. 

Citeşte şi Fiica unui celebru actor din România, cercetată într-un dosar de prostituţie în Italia

„Pistruiatul” s-a căsătorit la 18 ani şi a avut mai târziu un copil. Prima soţie şi băiatul l-au părăsit, însă, la începutul anilor ’90: s-au mutat definitiv în Canada. Tânărul nici măcar nu şi-a luat la revedere de la tatăl lui.

„Sunt un pic dezamăgit. L-am văzut ultima oară în 1999, când l-a adus Andreea Marin la Surprize Surprize. Nu am fost pe aceeaşi undă deloc. Poate am fost dificil, poate nu l-am înţeles. Când a plecat nici nu ne-am luat la revedere”, a amintit Costel Băloiu. 

A încercat să îşi găsească un loc de muncă în Italia, s-a recăsătorit, dar a doua soţie i-a făcut viaţa un calvar.

„Fosta mea soţie, după Revoluţie, mi-a făcut o hârtiuţă cu dedicaţie în care a specificat că am fost trimis în Roma de o agenţie de spionaj. Şi de aici bătaie, declaraţii, a fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea. Dacă voiam să mă angajez, acel post nu mai era a doua zi vacant”, a precizat Costel Băloiu. 

Citeşte şi „Pistruiatul” este de nerecunoscut. Cum arată la 51 de ani actorul din faimoasa serie FOTO

Costel Băloiu este căsătorit a treia oară cu o femeie pe care a cunoscut-o în taxi. Nu a scăpat însă de probleme. Una dintre fetele soției sale a fost implicată într-un scandal de prostituţie încheiat cu mai multe condamnări.