DRAMA actriţei Tili Niculae. E DEVASTATĂ: "Inimioara copilului nostru s-a oprit"

Publicat: Vineri, 15 Aprilie 2016 11:52 // Actualizat: Vineri, 15 Aprilie 2016 13:11 // Sursa: romaniatv.net

Pe Tili Niculaie sigur ţi-o aminteşti din serialul "La Bloc", dar probabil nu ştii că trece prin cele mai dificile momente din viaţa ei.

Tili Niculae le-a dat prietenilor ei virtuali o veste foarte tristă. Recent a pierdut o sarcină şi a ţinut să împărtăşească trauma şi cu alte femei, ca să ştie că nu sunt singure.

"Ziua în care inimioara copilului nostru s-a oprit" este titlul unei postări recente de pe blog, în care vedeta vorbeşte cu mare durere în suflet despre incidentul care a zdrobit-o şi peste care nu poate trece.

"Era 24 februarie și eram la petrecere la Ok! – habar nu aveam de ce râdeam isteric, de ce eram euforică. Monica Vlad chiar mă întrebase dacă am consumat ceva că nu m-a văzut de mult să râd în halul ăla...

Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineață și am știut că sunt însărcinată...nu m-a mirat:))

Fiindcă pe Sofia am visat-o și am simțit dintotdeauna că am o legătură cu divinitatea, dar m-am mirat că eram însărcinată...

Nu era plănuit, deși dorința era mare pe aici pe acasă la ai mei:)!

Scriu acest post cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea și cu gândul că într-o zi aceasta o să rămână într-un sertar!

Să nu mă bucur, deși sarcina era foarte bine poziționată căci șansele mele sunt 50/50.I-am râs în nas doctorului și i-am transmit că nimic nu o să ne oprească din a avea acest copil.

M-a lăsat în pace fiindcă nu avea cu cine să se înțeleagă, eram mega entuziasmată și deja planurile mele se desfășurau pe repede înainte.

La ceva zile aveam să aflu că sufăr de mutații pe trombofilie ca zecile de femeii și că această 'boală' este prima care te 'ajută' să ai ori avort, ori oprit din evoluție, ori naștere prematură.

A trecut și săptămâna a-7 -a și uite așa de la ecografie la ecografie, totul era super bine!

Până când... am ajuns în săptămâna a -8 -a de sarcina,DAR de luni îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros.

Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea...eh, lasă, dacă la Sofia a fost the easy way, acu' știu că nici o sarcină nu seamănă cu alta!

Începusem să fac și video blog, de la anunțul bunicilor și entuziasmul lui Popescu, de la aflarea despre hematom, de la injectarea propriu zisă ca să le arăt femeilor și să trecem mai ușor împreună...până la ecografia de 8 săptămâni când l-am văzut pe doctor că s-a făcut alb la față și mi-a zis să închid telefonul!

Instant am început să plâng!!!!

-Nu are ritm cardiac, nu?

-Da, îmi pare rau!'", a povestit Tili Niculae pe blogul personal.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avort copil sarcină pierdută tili niculae
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
15 apr 15:07
Răspunde | Votează email 0 email
Pop Mihai
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
15 apr 12:18
... Pe Tili Niculaie sigur ţi-o aminteşti din serialul „La Bloc”, dar probabil nu ştii că...
15 apr 12:07
...ţi-o aminteşti din serialul "La Bloc", dar probabil nu ştii că trece prin cele mai dificile momente din viaţa ei. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7537
RON
16 Oct
noapte 8 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H